Zakup paletek
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
-
- nowicjusz
- Kontaktowanie:
Zakup paletek
Chciałem zakupic paletki z zagranicznej hodowli a mianowicie z malezji chcialem się zapytać czy takie paletki gdy osiągną wiek rozrodczy będą się chciały rozmnazac?
Dobre pytanie ,chyba nikt Ci nie zagwarantuję na 100 % ,zalezy to chyba bardziej od farmy .
Mam już roczne paletki wychowane od malego z Malezjii ,jak na razie ogladam 2 wycierające sie pary .
Jeszcze 1 tarło i przełowie ,wtedy cos wkleję to zobaczysz na własne oczy .
Mam nadzieję ,ze moja farma nie wyjalawia,zresztą przekonamy sie juz w tarliskowych akwariach.
Pozdrawiam DAREK
Mam już roczne paletki wychowane od malego z Malezjii ,jak na razie ogladam 2 wycierające sie pary .
Jeszcze 1 tarło i przełowie ,wtedy cos wkleję to zobaczysz na własne oczy .
Mam nadzieję ,ze moja farma nie wyjalawia,zresztą przekonamy sie juz w tarliskowych akwariach.
Pozdrawiam DAREK
-
- senior
- Imie i Nazwisko: Łukasz Kulesza
- Kontaktowanie:
Wszystko zależy od tego ''jaka'' farma.Na takich co na przykład serwowane są lekarstwa od pyty i jeszcze więcej do zbiorników z rybami,ryby nie będą się trzeć i rozmnażać.Sądzę,że jak hodowla jest porządna,to ryby też takie będą.Należy natrafić na renomowane hodowle Azjatyckie i czekać na tarła zakupionych od nich ryb..