Zakup neguvonu
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
- jociak
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Paweł Joć
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Bartoszyce
- Kontaktowanie:
Zakup neguvonu
Tak jak zasugerował HYPNO zakładam nowy temat pod w/w nazwą. Chętni z zeszłego wątku się liczą. Jeszcze jedna osoba i rozpoczynamy.
- jociak
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Dobra, mam 10 osób. Dziś wieczorem podam na priv wszystkie niezbędne info. Neguvon może być na środę. Wszystko dzielę na 10 równych części.
Informacja z ostatniej chwili. Cena neguvonu to 290 pln-ów a nie 260. Pierwsza informacja była błędna. Tylko żeby nie było, że zarabiam na tym. Taką kasę zaśpiewał dostawca. Do kosztów specyfiku dojdą jeszcze koszta wysyłki. W tym momencie nawet nie wiem ile poczta pobiera ... pozdrawiam
Informacja z ostatniej chwili. Cena neguvonu to 290 pln-ów a nie 260. Pierwsza informacja była błędna. Tylko żeby nie było, że zarabiam na tym. Taką kasę zaśpiewał dostawca. Do kosztów specyfiku dojdą jeszcze koszta wysyłki. W tym momencie nawet nie wiem ile poczta pobiera ... pozdrawiam
- darek-dorado
- entuzjasta
- birdas
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra
Skoro jest takie zainteresowanie to można kupić 5 kg a nie 1 kg. Oczywiście ktoś by pewnie musiał zołożyć pieniążki na zapas.darek-dorado pisze:Gdyby jeszce była szansa, to też się piszę.
A najlepiej by było podać dane do przelewu, podać cenę z kosztami przesyłki, dać tydzień czasu i po wpłatach zakupić odpowiednią ilość leku i porozsyłać.
- jociak
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Spoko, zobaczymy jutro jak przyjdzie do mnie towar, jakiej jest jakości (termin ważności itd). Jak będzię ok, to pomyślimy jak tu zrobić dobrze wszystkimbirdas pisze:Skoro jest takie zainteresowanie to można kupić 5 kg a nie 1 kg. Oczywiście ktoś by pewnie musiał zołożyć pieniążki na zapas.
A najlepiej by było podać dane do przelewu, podać cenę z kosztami przesyłki, dać tydzień czasu i po wpłatach zakupić odpowiednią ilość leku i porozsyłać.

- birdas
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra
Nie wiem ... padła propozycja aby zakupiony lek podzielić na 10-sięć części to i zgłosiłem swoją kandydaturę w kategoriach jego nabycia. Z tego co napisałeś to 10 g by mi starczyło i może faktycznie trzeba by się zastanowić czy nie podzielić tego na kolejne części ? Pytanie tylko czy Paweł ma taką możliwość (odważenia z taką dokładnością) i czy mu się będzie chciało aby to robić ?