Dyskowce w Rzeszowie

Tematy ogólne w tym jak zacząć.

Moderatorzy: mkozubski, krisaczek

Awatar użytkownika
cocoloco
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
Kontaktowanie:

Dyskowce w Rzeszowie

Post autor: cocoloco » 28 sie 2005, 09:32

Jak większość z nas wie , klub organizuje swoje stoisko na wystawie w Rzeszowie . Mamy zamiar jak zawsze pokazać się z najlepszej strony .
Chcemy pokazać dorobek azjatów więc już w tej chwili Darek organizuje import właśnie na potrzeby klubu . Chciałbym w tym miejscu rozpocząć dyskusję jak należy przygotować naszą ekspozycję . Każdy głos na wagę złota . Wszystkie pomysły ciekawe zostaną wzięte pod uwagę .
W tym wątku będą zamieszczane wszystkie informacje co już mamy ( do tej pory ukrywane na zarząd ) .
Każdy chętny do pomocy niech tu poda co może zrobić .

Awatar użytkownika
bjarka
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Beata Jarka
Kontaktowanie:

Post autor: bjarka » 28 sie 2005, 20:20

Na pewno Prezes ma już swoją wizję i wie,co jest do zrobienia. Jeśliby napisał to w punktach-każdy znalazłby coś dla siebie.

Awatar użytkownika
bjarka
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Beata Jarka
Kontaktowanie:

Post autor: bjarka » 29 sie 2005, 22:03

Nie wiem ,jak inni widzą piękno Azji, ale ja wyobrażam sobie stoisko w stylu orientalnym. Akwaria z pięknymi rybami , a wokół słomiane maty oraz inne wyroby pracowitych Azjatów. Być może ktoś posiada piękne azjatyckie parawany albo inne wyroby,które można do czegoś przymocować. Kiedyś miałam wielki indyjski wachlarz i parasol,ale zniszczyły się i z żalem musiałam wyrzucić. Posiadam snopek kurpiowskiej słomy, ale też raczej się nie przyda.
Panie obsługujące stoisko można przebrać za Azjatki. Wystarczy odpowiedni makijaż,może kapelusik i indyjska sukienka.Myślę,że w Tajlandii strój jest podobny.

Awatar użytkownika
Brodacz
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Grzegorz Mierzejewski
Miejsce zamieszkania/miasto/: Gniezno

Post autor: Brodacz » 31 sie 2005, 05:34

Alek grzalki do retro gotowe.

Odpowiedz

Wróć do „Dyskowce”