Jak większość z nas wie , klub organizuje swoje stoisko na wystawie w Rzeszowie . Mamy zamiar jak zawsze pokazać się z najlepszej strony .
Chcemy pokazać dorobek azjatów więc już w tej chwili Darek organizuje import właśnie na potrzeby klubu . Chciałbym w tym miejscu rozpocząć dyskusję jak należy przygotować naszą ekspozycję . Każdy głos na wagę złota . Wszystkie pomysły ciekawe zostaną wzięte pod uwagę .
W tym wątku będą zamieszczane wszystkie informacje co już mamy ( do tej pory ukrywane na zarząd ) .
Każdy chętny do pomocy niech tu poda co może zrobić .
Dyskowce w Rzeszowie
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
- bjarka
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Beata Jarka
- Kontaktowanie:
Nie wiem ,jak inni widzą piękno Azji, ale ja wyobrażam sobie stoisko w stylu orientalnym. Akwaria z pięknymi rybami , a wokół słomiane maty oraz inne wyroby pracowitych Azjatów. Być może ktoś posiada piękne azjatyckie parawany albo inne wyroby,które można do czegoś przymocować. Kiedyś miałam wielki indyjski wachlarz i parasol,ale zniszczyły się i z żalem musiałam wyrzucić. Posiadam snopek kurpiowskiej słomy, ale też raczej się nie przyda.
Panie obsługujące stoisko można przebrać za Azjatki. Wystarczy odpowiedni makijaż,może kapelusik i indyjska sukienka.Myślę,że w Tajlandii strój jest podobny.
Panie obsługujące stoisko można przebrać za Azjatki. Wystarczy odpowiedni makijaż,może kapelusik i indyjska sukienka.Myślę,że w Tajlandii strój jest podobny.