Nie bardzo wiem o czym piszesz? Co ja pisałam co sie robi za zamknietymi drzwiami? Chyba nie masz na myśli ..............sypialni?

Basia
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
Tym samym co Bóg bez wyznawcówadamn pisze:
Klub -PKMD- bez członków jest ...... SAM sobie odpowiedz kim.
Adam
Bartosz z uwagi na Twój młody wiek mało wiesz a pisząc SAM sobie zaprzeczasz a co piszesz nie jest takie proste jak budowa cepa. Z czego się składa cep nie będę tu wymieniał bo strony by nie starczyło.xardas pisze:Pozyskiwanie nowych ... I jakby nie patrzeć one także są zamknięte. ...Reasumując jest to proste jak budowa cepa chociaż dla niektórych zrozumienie tego jest wielkim problemem.
Lubię Adama !!!!!!!!!!!!adamn pisze: ............... Dopiszę jeszcze, że otwartość PKMD jest dla wybranych. Czekać trzeba 1 rok i mieć .. dwóch wprowadzających a potem zweryfikują lub nie, wręczą legitymację lub nie
![]()
Kto Cie tam wieAmbra pisze:
Lubię Adama !!!!!!!!!!!!
Nie jest to przy tym oficjalne wyznanie starszego pana, który zmienił preferencje seksulane.
Nigdy nie patrzyłem na to pod tym kątem,ale człowiek uczy się całe życie i myślę że masz 100%racji.Wracam jednak do mego wyznania. Lubię Adama. Bez niego Forum było by mniej kolorowe, wesołe a czasami śmiesze ...........
Zacytuję jeszcze raz tego samego autora co powyżej, ale z innego wątku: UWAGA FAŁSZDopiszę jeszcze, że otwartość PKMD jest dla wybranych. Czekać trzeba 1 rok i mieć .. dwóch wprowadzających a potem zweryfikują lub nie , wręczą legitymację lub nie
Ja dostrzegam tutaj sygł przemiany Adama z poczwarki w ... nie pamiętamNie ja to zacząłem a mnie wyciągnięto sprzed 1,5 miesiąca co pisałem (może wtedy inaczej podchodziłem do sprawy)
Ambra pisze: Lubię Adama !!!!!!!!!!!!
...
argumentów zbrakło - zbyt mocno nagiął fakty do wydumanej rzeczywistości i napisał oczywistą nieprawdę, którą jednak łatwo zweryfikować.
...
Według Adama proces ten przebiega inaczej ...........
Tomek FAŁSZYWE posty składasz i odpowiedź masz poniżej. Już wiesz kto wygra_TOM_ pisze:
Zacytuję jeszcze raz tego samego autora co powyżej, ale z innego wątku: UWAGA FAŁSZ![]()
...
W zawodach kto najdłużej czekał na przyjęcie do klubu, chętnie stanę do rywalizacji i chyba mam sznasę je wygrać, no jak nie wygrać to na podium chyba będę, czekałem 2 miesiące !
Drogi Andrzeju jeśli PREZES pisze, że moje przyjęcie jest możliwe po tym jak poręczy za mnie:cocoloco pisze: ... jak poręczy za Ciebie psychiatra i tłumacz to się zastanowimy - przecież musimy wiedzieć co chcesz nam przekazać i co mozemy z Twojej strony oczekiwać . ...
Do Andrzeja Sieniawskiego - prosżę mi dać rok na rozpatrzenie wniosku
Ja jeszcze dodam ,że dobrze by było jakbyś do domu wchodził drzwiami nie oknem .Drogi Andrzeju jeśli PREZES pisze, że moje przyjęcie jest możliwe po tym jak poręczy za mnie:
- psychiatra;
- tłumacz
Jacuś czy nie zauważyłeś, że ostatnie posty w tym temacie pisane były na 100% luzieniki 28 pisze: Wyluzuj adam ,proszę .Wszyscy się z Ciebie nabijają ,a Ty sie złośćisz ....
Ja tam ciągle bawię się w psychologa i sobie czytam 'podwójnie' co ten Adam między wierszami wciska nam za 'kity'A już zmieniałem zdanie - nawet nauczyłem się czytać między wierszami Twoje posty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości