A zarejestrować się to nie łaskaMarek81 pisze:Dzięki Michale ale coś mi nie chodzi ten link ;(

Ja będę miał 2 czujniki : jeden na pływaku jak niżej na zdjęciu i drugi elektroniczny którego zrobię dopiero, funkcje on będzie pełnić tylko jako rezerwowy ponieważ nie chciałem żeby jakiekolwiek nawet znikome prądy były w wodzie dlatego elektrody będą powyżej lustra wody ale w przypadku jakiejkolwiek awarii za funkcjonują.Marek81 pisze:Inna koncepcja to kranówa i RO dolewana na czas (stara przeleje się do ścieku bo będę miał dziurę w sumpie) i po jakimś sterowniku elektronicznym poziomu odparowanej wody (zamiast pływaka) co prawda jeszcze nie wiem jakim, ale morze ktoś mi pomoże go wykonać .
Ja snuję takie plany.
Nie umiem odczytać tych oznaczeń.kaloryfer102 pisze:Czy ktoś wie co to znaczy ? To fabliczka z elektrozaworu pralkowego.
Domyślam się z niej że:
3-5 minuty pracy przy temp wody 90C , ale ile czasu pracy przy 25C bo tego oznacznia 100%ED nie kumam.
Dobrze się domyślasz 3-5 minuty pracy przy temp wody 90Ckaloryfer102 pisze:Czy ktoś wie co to znaczy ? To fabliczka z elektrozaworu pralkowego.
Domyślam się z niej że:
3-5 minuty pracy przy temp wody 90C , ale ile czasu pracy przy 25C bo tego oznacznia 100%ED nie kumam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość