Jeżeli naturadiscus czy pawiookie zamieściły jakiś baner
Nie przypominam sobie bym wymienił te podpisy, pisałem ogólnie efekcie braku podpisów, to Twoja interpretacja moich słów, pisałem ogólnie, a nie per konkretny baner.
Z drugiej strony czemu mają takie banery być w treści każdego posta zamiast z boku w menu forum, albo pod stroną forum, albo nad, albo dookoła? Oglądaj sobie wtedy taki link i baner do woli, ale niech nie rozciąga bezsensownie wątku tematycznego.
Może za dużo siedzisz przed kompem i Ci się rozmazuje wsio?
Być może, ale do czego zmierzasz tą wycieczką osobistą?
Też nie jestem za skrajnym przebarwieniem forum, ale to co było do tej pory nie sprawiało wrażenia przesycenia czy braku smaku. Nie wpadajmy w emocjonalny wir nie poparty racjonalizmem
Skąd wziąłeś to przesycenie i brak smaku? Jakieś własne przemyślenia? Nic takiego nie pisałem.
Emocji sprawa podpisów na forum nie jest w stanie u mnie wzbudzić, ale chyba u Ciebie wzbudza.
Dajmy innym trochę wolności i pozwólmy ewoluować w różnych kierunkach forum. Może się mylę ale mam uczucie jakby nielicznym przeszkadzało to że inni pokazują coś innego, czego oni nie mają. I nawet jak jest w tym odrobina komercji, to mnie to nie boli.
Wolności nikt nie broni, anarchi jedank zarząd powiedział nie i czy się to Tobie podoba, czy nie, stało się.
Efekt dodany przy okazji powstał, jaki zauważyem i opisałem, dla mnie ewidentny i widoczny, mimo, że się mi rozmazuje wszystko i powinienem iść juz spać ...
Mam nadzieję, że link do forum Rafała jest tylko kwestią techniczną, będziesz go oglądał do woli ile razy chcesz i klikał.
Link do strony Staszka, pewnie też będzie, kwestia ustalenia z zarządem, też nic nie tracisz.
A Bogdan już zmienił podpis i teraz nie pieprzy, tylko rozlicza, jak na członka ..... komisji rewizyjnej przystało.
------------------------------------------------------------
Pozdrawiam wszystkich Tomek, pierwszy ułan PKMD