Rafał
ŁÓDŹ 2007
Moderator: przynenta
Łódź za półtora tygodnia. Sam jestem już właściwie przygotowany do zrobienia baniaka, testuję jeszcze różne koncepcje wystroju "na sucho". Jadę w czwartek, około 12.00 - jeśli ktoś z Warszawy chce się zabrać, niech mnie ściga na priv. W bagażniku i na dachu będą klamoty akwarystyczne, ale sądzę że ze dwie osoby plus ich "prowiant" jestem w stanie jeszcze wcisnąć (astra II kombi, więc nie taki znowu mikrus). Oferta skierowana zwłaszcza do tych, którzy chcieli pomoc "z pozostawieniem twórczej swobody"
Możliwe również, że będę potrzebował zajrzeć na chwilę na łódzką giełdę (o ile pamiętam jest właśnie w czwartki) - jeżeli nie będę mógł się oprzeć włożeniu jednak odrobiny ziela do akwarium.
Rafał
Rafał
- gajowy
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Krzysztof Gajoszek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Niestety nie będę mógł byc świadkiem radosnej twórczości Rafała w momencie zakładania baniaka ale pojawię się w niedzielę aby po Nim posprzątać
Niestety nie mogę załatwić sobie aż tyle urlopu aby "obskoczyć" Łódż i Chorzów więc z racji ilości pracy jaką trzeba włożyć w prace przygotowawcze postawiłem na chorzowską imprezę. Mam nadzieję. że w ostatniej chwili nic nie wypadnie i stawię się w Chorzowie już w czwartek rano.
Niestety nie mogę załatwić sobie aż tyle urlopu aby "obskoczyć" Łódż i Chorzów więc z racji ilości pracy jaką trzeba włożyć w prace przygotowawcze postawiłem na chorzowską imprezę. Mam nadzieję. że w ostatniej chwili nic nie wypadnie i stawię się w Chorzowie już w czwartek rano.
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Będę w piątek rano, ale nie wiem czy nawet będę mógł zostać do soboty.Bogdan pisze:A teraz za niecały tydzień więc kto potwierdza przyjazd do Łodzi i w jakim terminie ?Rafal_W pisze:Łódź za półtora tygodnia.
Rafał
Pierwsza impreza PKMD, na której prawdopodobnie nie będę od początku do końca.
Ponadto w związku z Chorzowem i nie tylko mam na piątek umówione spotkania na Pet Fairze, więc w zasadzie wystąpię tym razem w roli "wizytatora".
Nie powiem, by mi się to podobało.............
- mirek
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Mirek Żak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wadowice
- Kontaktowanie:
Ryby nie będą od Hakiego, ale równie piekne lub nawet piękniejsze. Przyjadą około 15.00 Więc musimy sie pośpieszyć aby zbiorniki były gotowe. Pewnie jak zwykle najwięcej czasu zajmie podgrzewanie wody.Ryby dla Rafała z tego co wiem będą pochodzić od Hakiego . Jako przeciwwaga będzie drugi zbiornik ze stadem niebieskich w zielonym otoczeniu .
- Diamond-Cukero
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Andrzej Nowicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
- Kontaktowanie:
- mirek
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Mirek Żak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Wadowice
- Kontaktowanie:
Nie masz się co śpieszyć. Z ostatnich informacji wynika, że my mozemy wejść do Manufaktury nie wcześniej niż o 21.00. Budowa zbiorników potrwa 4 godziny (jak dobrze pójdzie). Nie wiem czy nie było by dobrze wpuszczać ryby rano.Diamond pisze:Mirku czy te ryby czerwone też moje ? bo nie wiem o której mam robić pobudkębędę na giełdzie w Krakowie
Pozdrawiam Andrzej
Jeśli ktoś wybiera się do Łodzi aby nam pomóc, to proszę o tym pamiętać. Nie wcześniej niż o 21.00 we czwartek
- Diamond-Cukero
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Andrzej Nowicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Katowice
- Kontaktowanie:
- vega1
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
Jutro w godzinach popołudniowych wybieram się do Łodzi aby pomóc w przygotowaniu stoiska.W związku z tym jeśli ktoś chce to chętnie kogoś zabiorę.Będę jechał z Rzeszowa przez Kielce w godzinach popołudniowych.
Powrót w nocy po zakończeniu prac.
Powrót w nocy po zakończeniu prac.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2007, 17:51 przez vega1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marek81
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Marek Szymaniak
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Ząbki
- Kontaktowanie:
Tak późna pora to niedorzeczność!!
Ja załatwiłem (ubłagałem) o wolny Czwartek, a jakiś......... Wymyśla prace nocne.
Niestety w Piątek muszę być od 7-18 w pracy.
A żądania nie wezmę, bo po ostatnim kierowniczka wycofała moją kandydaturę na podwyżkę, niby można a jednak się mszczą!
Przepraszam Rafale, ale nie mam możliwości Ci pomóc chyba, że ktoś na 24 deklaruje powrót do Wawy??
Jestem bardzo zły Marek
Ja załatwiłem (ubłagałem) o wolny Czwartek, a jakiś......... Wymyśla prace nocne.
Niestety w Piątek muszę być od 7-18 w pracy.
A żądania nie wezmę, bo po ostatnim kierowniczka wycofała moją kandydaturę na podwyżkę, niby można a jednak się mszczą!
Przepraszam Rafale, ale nie mam możliwości Ci pomóc chyba, że ktoś na 24 deklaruje powrót do Wawy??
Jestem bardzo zły Marek