Rafał
Moderator: przynenta
Będę w piątek rano, ale nie wiem czy nawet będę mógł zostać do soboty.Bogdan pisze:A teraz za niecały tydzień więc kto potwierdza przyjazd do Łodzi i w jakim terminie ?Rafal_W pisze:Łódź za półtora tygodnia.
Rafał
Ryby nie będą od Hakiego, ale równie piekne lub nawet piękniejsze. Przyjadą około 15.00 Więc musimy sie pośpieszyć aby zbiorniki były gotowe. Pewnie jak zwykle najwięcej czasu zajmie podgrzewanie wody.Ryby dla Rafała z tego co wiem będą pochodzić od Hakiego . Jako przeciwwaga będzie drugi zbiornik ze stadem niebieskich w zielonym otoczeniu .
Nie masz się co śpieszyć. Z ostatnich informacji wynika, że my mozemy wejść do Manufaktury nie wcześniej niż o 21.00. Budowa zbiorników potrwa 4 godziny (jak dobrze pójdzie). Nie wiem czy nie było by dobrze wpuszczać ryby rano.Diamond pisze:Mirku czy te ryby czerwone też moje ? bo nie wiem o której mam robić pobudkębędę na giełdzie w Krakowie
Pozdrawiam Andrzej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości