Trudno że nie mogłeś jechać, może następnym razem gdzieś bliżej.

Moderator: przynenta
DobreJak przestaniesz ludzi wk....... nieuzasadnionymi pretensjami to wyplują kluski.
Ja bym zmienił kolejnośc_TOM_ pisze:Ku chwale Waszej i klubukciuki moje macie.
Kciuki moje macie ku chwale Waszej i klubu----------Proszę bardzoBogdan pisze:Ja bym zmienił kolejnośc_TOM_ pisze:Ku chwale Waszej i klubukciuki moje macie.
No to można powiedzieć, że pojechali..........................................Diamond-Cukero pisze:W Doncaster Anglia, odbędą się mistrzostwa dyskowców BIDKA w dniach 23-24 marca. ......................
A kto mówił, że będzie łatwo. To nie słoneczna Italia, gdzie pływa na konkursie jedynie kilka dzikusów.roh pisze:Wracamy z wizji lokalnej na wystawie. Muszę stwierdzić, że jestem mocno zaskoczony(nie mówiąc zaszokowany) ilością i jakością ryb konkursowych w tym Wild Discus(naszej domeny na mistrzostwach). Tyle tak pięknych i dostojnych dzikich ryb jeszcze nie widziałem w jednym miejscu ..............................
Poprzednio daliśmy Angolom łomot a teraz Oni nam. Tak, czy inaczej Gratulacje.roh pisze:Bardzo krótko. Andrzej zdobył 3 miejsce za swojego Heckla. Generalnie konkurs wygrała Anglia-niekoniecznie ryby.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości