A dziękuję, dziękuję, i co Wy na to misiaczkowie - wreszcie padły słowa prawdy, i ktoś potrafił docenićrafi337 pisze:Szanowni forumowicze byłem widziałem,akwarium i rybki na prwdę piękne!!!
Toż go bierz do Poznania,i sprawę załatwimystanpiter pisze:A dziękuję, dziękuję, i co Wy na to misiaczkowie - wreszcie padły słowa prawdy, i ktoś potrafił docenićrafi337 pisze:Szanowni forumowicze byłem widziałem,akwarium i rybki na prwdę piękne!!!.
Swoją drogą ten Rafi337 (nie wiem co to 337 oznacza) to fajny chłop jest, trza go na członka wciągnąć, chęci ma i widać krzepę nie lada, przyda się taki w naszym cherlawym gronie
a fuj ... baco ... ja tam jestem hetero ...stanpiter pisze:A dziękuję, dziękuję, i co Wy na to misiaczkowie - wreszcie padły słowa prawdy, i ktoś potrafił docenićrafi337 pisze:Szanowni forumowicze byłem widziałem,akwarium i rybki na prwdę piękne!!!.
Swoją drogą ten Rafi337 (nie wiem co to 337 oznacza) to fajny chłop jest, trza go na członka wciągnąć, chęci ma i widać krzepę nie lada, przyda się taki w naszym cherlawym gronie
No tak, Tobie tylko to po głowie chodzi_TOM_ pisze: a fuj ... baco ... ja tam jestem hetero ...
Miiii?stanpiter pisze:No tak, Tobie tylko to po głowie chodzi_TOM_ pisze: a fuj ... baco ... ja tam jestem hetero ...
Rafi -dobry człeku nie pij nigdy więcej brymuchy u Bacy--sam popatrz, wyżej, jakie bzdury człek po niej piszerafi337 pisze:Szanowni forumowicze byłem widziałem,akwarium i rybki na prwdę piękne!!!Oczywiście ekipa od Piotrka już u mnie pływa!!Tylko jak to stwierdził mój 3-letni synek ,,kituś się go wsztydził ''
tomasz84 pisze:świetna zieleń a ryby super kondycha
To Piotrek musiał by być trzy razy chudszymkozubski pisze:jak dla mnie w tym wieku powinny być 5x większe i 3x grubsze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości