Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Ja nawet "najarany " jestem bardziej na Topie moderacji >:).roh pisze:zajeb...e, tylko, że nie ta galeria, a prosiłem Tomek, jeżeli będziesz jarał staff zadzwoń pomogę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Piszecie tu o jaraniu i zajaraniu itpalex pisze: Właściwie dopiero u tych 7-8 miesięcznych zaczyna wyłazić kolor
alex pisze:Tomasz, pewnie będzie jeszcze nie jedna okazja do "przytulenia"![]()
Teraz z innej beczki. Martwi mnie trochę fakt, że tak późno zaczynają nabierać kolorków. Karmię "markowymi" pokarmami wybarwiającymi, dodaję do miksa papryki, itd.
Czy to możliwe, że ta konkretna odmiana może tak mieć? Właściwie dopiero u tych 7-8 miesięcznych zaczyna wyłazić kolor, a nie mam starszego pokolenia dla porównania (oprócz tarlaków). Fakt, nie mam też odpowiedniego oświetlenia, a duży zbiornik do tego wysoki. Poprzedni właściciel tarlaków twierdził, że dopiero około 1 roku i dalej, zaczynają "wyglądać"...
Trochę mnie to jednak niepokoi i może wy coś podpowiecie?
Deszczowatwarz pisze:Tak jak piszą Tomki i Seba na tym etapie rozwoju dbasz o co innego (kształt, tempo wzrostu).Ta domina bardzo późno się koloruje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości