Zwykły chwyt marketingowy Skopiowałem z oferty i nie iusunąłemSpeedy pisze:Jak się domyślasz większe z pewnością już nie powstanie (bo musiałbym użyć szyb Jumbo...), ale inne na pewno i to pod Pterophyllum scalare Santa Isabel...
P.s. ponieważ mam problem z odpowiedzią w Twojej galerii handlowej zadam pytanie w tym miejscu...
Czy mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy i wyjaśnić czego dotyczy użyty przymiotnik "Special" przy Pterophyllum altum Special Atababo ? Czy rzecz dotyczy wielkości ? czy innych (?) cech ?
Nie muszę nic komponować - to nadzwyczajnie żywiec (od czasu do czasu) w okresie zimy kupowany w okresie wegetacji - mam swoje małe oczko wodne przed domem (bez ryb) w którym odławiam wszelkiej maści żywca od dafni po larwy komara , mrożonki artemia, wodzień, czarna larwa komara i mix 5-7 (różnie) suchego pokarmu od spiruliny po discus-gran D-50;teo pisze:Jaką dietę skomponowałeś dla Altumów ?
Obawiam się, że może z tego powstać mały elaborat bo to mix różnych rozwiązań i własne wykonanie.teo pisze:Więcej szczegółów na temat systemu filtracji ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości