Poszukuję hodowców w Chicago
Moderator: przynenta
- jzajonz
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Janusz Zajonz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Balczewo
Poszukuję hodowców w Chicago
Jak w temacie. W związku z moim wyjazdem proszę o namiary.
- jerzol_kominiarz
- junior
- Kontaktowanie:
- jzajonz
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Janusz Zajonz
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Balczewo
Jeszcze chcę sie nimi nacieszyć gdzieś przez miesiąc bo wyjazd będzie w połowie kwietnia. Część ryb jest już zamówiona ale największy problem mam z dwoma egzemplarzami które przeznaczone były na pierwszą polska wystawę.
Pójdą w dobre ręce pod warunkiem że będą wystawine w Krakowie. Te rybki będą u mnie chyba do ostatniego dnia.
Co do młodzieży to jest prawie sprzedana i niewiele juz pozostało. W każdym razie stop z rozmnażaniem.
Pójdą w dobre ręce pod warunkiem że będą wystawine w Krakowie. Te rybki będą u mnie chyba do ostatniego dnia.
Co do młodzieży to jest prawie sprzedana i niewiele juz pozostało. W każdym razie stop z rozmnażaniem.
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
To jest postawa godna członka PKMD.jzajonz pisze:.........największy problem mam z dwoma egzemplarzami które przeznaczone były na pierwszą polska wystawę.
Pójdą w dobre ręce pod warunkiem że będą wystawine w Krakowie. .............
Nie śmiałem pisać na ten temat i pytać, ale było mi żal, że twoje ryby nie pojawią się na Mistrzostwach.
Teraz zaczynam być pewny iż będzie inaczej.
Wszystkie regulaminy i informacje dotyczące imprezy powinny pojawić się na Forum do końca lutego, więc proponuję, byś wstrzymał się do tej pory z decyzjami - kto dostanie "zawodniczki".
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Więc ja przedstawię swoją propozycję - ryby kupuje klub i wystawia je jako Twoje w Krakowie . Wtedy każdy będzie mógł zobaczyć czy klub zrobił dobry interes - możemy rozmawiać o opcji że możesz je odkupić po powrocie za tą samą cenę . Jestem otwarty na wszystkie propozycje . Rzuć mi na priv swoje warunki .
Decyzję uzasadniam tym że dążymy do tego aby klub dysponował najlepszym materiałem który można pokazać na wystawach . Pocieszającym faktem w tej transakcji jest to że nie sprzedajesz ryb w 100 % bo i tak cząstka będzie Twoją własnością .
Decyzję uzasadniam tym że dążymy do tego aby klub dysponował najlepszym materiałem który można pokazać na wystawach . Pocieszającym faktem w tej transakcji jest to że nie sprzedajesz ryb w 100 % bo i tak cząstka będzie Twoją własnością .