Pomocy!!
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
- Characidae
- junior
- Kontaktowanie:
- vega1
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
Badania to jedno a bezsensowne meczenie ryb i eksperymentowanie na nich to co innego.Characidae pisze:Nauka górą, niestety badania naukowe bywają okrutne, gdyby nie one to nawet nie znalibyśmy żadnych gatunków ryb.
Pozdrawiam
Wiec prosze nie rób z siebie tu naukowca bo chyba Ci raczej daleko do niego.
- Characidae
- junior
- Kontaktowanie:
hehe widzę że tutaj sami muszkieterowie "jeden za wszystkich wszyscy za jednego".
vega1 nie masz żadnych podstaw aby tak twierdzić, że daleko mi do naukowca, nie obrażaj ludzi nauki.
Czyli Linneusz także nie był naukowcem??????
Oj zastanów się co Ty wypisujesz.
Jak to pewien poeta kiedyś stwierdził "By Rozum Był Przy Młodości".
vega1 nie masz żadnych podstaw aby tak twierdzić, że daleko mi do naukowca, nie obrażaj ludzi nauki.
Czyli Linneusz także nie był naukowcem??????
Oj zastanów się co Ty wypisujesz.
Jak to pewien poeta kiedyś stwierdził "By Rozum Był Przy Młodości".
- vega1
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
Nie chodzi o muszkieterow.Zadales temat na forum z Twoim problemem.Poprosiles o pomoc i od wielu kolegow otrzymales bardzo konkretne i dobre podpowiedzi i rady.
Potem robisz i tak cos innego a na koniec piszesz:

Potem robisz i tak cos innego a na koniec piszesz:
Nie mialem zamiaru Cie obrazac ale wybacz mi bardziej przypominasz dziecko niz naukowca.A jesli mamy takich naukowcow to... a zreszta nie skonczeCharacidae pisze:Wróżę moim rybom długą i szczęśliwą przyszłość jeśli nie w akwa to w formalinie na systematyce ryb.

- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Żadnych muszkieterów tu jakoś nie widzę - widzę tych którym udaje się utrzymać palety przy życiu z dobrym efektem i już dawno zaliczyli przedszkole czyli jakie leki można w zoologicznym kupić - pewnie większość wie jaki lek działa jedynie na ulotce producenta . Dano Ci kilka rad że to co stosujesz to możesz sobie równie dobrze język przesmarować a rybom raczej to zaszkodzi niż pomoże .
Ty swoje - ok . Jeżeli tak dobrze się znasz to po cholerę piszesz pomocy - może napisz - potrzebujecie pomocy !!. My te lekcje przerabialiśmy i często na własnej skórze oceniliśmy sens stosowania leków - zagrożenia i efekty .
Pozostań więc badaczem - jedno jest pewne że jedyne co zbadasz to zasobność finasową Twojego portfela . Mógłbym odpowiedzieć też jak poeta - np mądry zrozumie od razu a głupiemu należy dwa razy ................... przedtem przywalić . Nie moja sprawa nie moje ryby - zauważ jednak że jesteś na forum miłośników tych ryb a nie badaczy jak długo one wytrzymają i w czym .
Ty swoje - ok . Jeżeli tak dobrze się znasz to po cholerę piszesz pomocy - może napisz - potrzebujecie pomocy !!. My te lekcje przerabialiśmy i często na własnej skórze oceniliśmy sens stosowania leków - zagrożenia i efekty .
Pozostań więc badaczem - jedno jest pewne że jedyne co zbadasz to zasobność finasową Twojego portfela . Mógłbym odpowiedzieć też jak poeta - np mądry zrozumie od razu a głupiemu należy dwa razy ................... przedtem przywalić . Nie moja sprawa nie moje ryby - zauważ jednak że jesteś na forum miłośników tych ryb a nie badaczy jak długo one wytrzymają i w czym .
- Characidae
- junior
- Kontaktowanie:
- Characidae
- junior
- Kontaktowanie:
- xardas
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Bartosz Figaniak
- Kontaktowanie:
Skalary zaczęły pływać, napowietrzenie jest duże, w tym akwa są także Paletki red turkus i im nic nie jest.
Widzisz Alku chodziło o pomoc Pterophyllum scalare, a nie Symphysodon aequifasciatus... Mimo tego, iż pływają razem w zbiorniku dyskowce których jesteśmy miłośnikami miały się dobrze, bo przecież Dactylogyrusa miały tylko skalarycocoloco czytaj uważnie moje posty prośba nie dotyczyła dyskowców tylko Pterophyllum scalare

Teraz już kończe bo rozbalała mnie głowa z wrażenia. Mimo wszystko nie posłucham Goździkowej i łyknę sobie Rutinosorbin, który popiję syropkiem na kaszel, a na zakończenie wezmę Doxycline i usnę w nadzieji że będe żył długo i szczęśliwie jak rybki Characidae...
- Characidae
- junior
- Kontaktowanie:
- Characidae
- junior
- Kontaktowanie:
- Characidae
- junior
- Kontaktowanie: