Ruszyła impreza w Krakowie
- fomalhaut
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Wojciech Grzegorzyca
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Polska
No... i znowu dalej...
Po środku sędzia z Austri Franz Pfemeter, nasz kolega "tłumacz" Eugen i wiadomo kto:)))))))
- Załączniki
-
- PICT0035.jpg (77.04 KiB) Przejrzano 7179 razy
- ewa63
- senior
- Imie i Nazwisko: Ewa Gawlik
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rybnik
Co do wyników
Jutro postaramy sie wstawić na oficjalnej stronie mistrzostw, wszystkie zdjęcia biorących w nim udział dyskowców....
Jeszce raz gratki dla Organizatorów za super Wystawę i Mistrzostwa (Festiwal). Jak najwięcej takich imprez !!! Nawet w regionalnym wydaniu.
Lepiej później niż wcale - w sobotę już było w TVP - w "Teleexpresie" (kto dał tekst o tych niby flądrach ?) i w regionalnej "Kronice".
Zrobienie takiego "newsa" w piątek (np. z otwarcia wystawy) lub nawet w czwartek (z przygotowania) na pewno zwiększyłoby frekwencję (sam znam 6 osób, które poszły na wystawę dopiero zainspirowane informacją z "Kroniki").
Na przyszłośc' , ale tylko w Krakowie, deklaruję ewentualną pomoc w "dostępie" do regionalnej TVP-3.
Ten akapit pozostawiam Zarządowi do przemyślenia w dalszych działaniach.
Nio - odszczekuję te kalumnie !!!wiesiek pisze:................Jedyny minus to zbyt małe nagłośnienie imprezy w mediach ! Np. dzisiaj w głównym wydaniu Kroniki na TVP-3 ani słowa o tak WAŻNYM wydarzeniu, podczas gdy równoległej wystawie owadów poświęcono kilkuminutowy reportaż.... .
Lepiej później niż wcale - w sobotę już było w TVP - w "Teleexpresie" (kto dał tekst o tych niby flądrach ?) i w regionalnej "Kronice".
Zrobienie takiego "newsa" w piątek (np. z otwarcia wystawy) lub nawet w czwartek (z przygotowania) na pewno zwiększyłoby frekwencję (sam znam 6 osób, które poszły na wystawę dopiero zainspirowane informacją z "Kroniki").
Na przyszłośc' , ale tylko w Krakowie, deklaruję ewentualną pomoc w "dostępie" do regionalnej TVP-3.
- nie tylko afisze, ale i banery (dodatek WW)wiesiek pisze:................Również do "oplakatowania" miasta mam zastrzeżenia. Jak są wystawy psów czy kotów to ich wszędzie pełno .
Ten akapit pozostawiam Zarządowi do przemyślenia w dalszych działaniach.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2006, 09:15 przez wiesiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Olek !!!cocoloco pisze:Jezu ale jestem brzydki i mały !!! Nie wiem czy zniesienie cenzury to dobry pomysł
Jesteś tylko NISKI a nie mały !!!
A po tej imprezie zasłużyłeś na przydomek WIELKI !!!!!!
Aby nie mylic' z Aleksandrem Macedońskim proponuję wersję Aleksander Wielki Dyskomaniak, a dla znajomych Olo Wielki!!!
A w ogóle to jesteś spoko gościu.
I kilka niezłych lasek wcale to a wcale przed Tobą by nie uciekało (sorry "Twoja lepsza połowo")

To, że ta wymarzona przez Ciebie "wielkobłękitnooka" blondyna okazała się nie wylosowaną na tych mistrzostwach to jeszcze nie koniec świata. Na przyszłośc' zmień "sierotkę" - gdyby to był "sierotek", to na pewno wylosowałby blondynę

PS. Serdeczne gratuluję reelekcji !!!!
Panuj nam długo i szczęśliwie !!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 06 cze 2006, 10:49 przez wiesiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hi
I have a lot of request from the czech and german discus breeders and keepers to see some pictures from your show.
You have the pictures only for registred users what is not good for you to make your show atractiv for other people next time.
Can I use your pictures on our web page on the part related to your show?
Thanks
I have a lot of request from the czech and german discus breeders and keepers to see some pictures from your show.
You have the pictures only for registred users what is not good for you to make your show atractiv for other people next time.
Can I use your pictures on our web page on the part related to your show?
Thanks
Wielki swiat zawitał do nas na chwile ,sam byłem pod wrażeniem ogromu pracy jakiej dokonali koledzy z klubu .
To juz nie zabawa to pełen profesjonalizm ,moje obawy co do sedziów (archiwum) legły w gruzach .
Takie imprezy oglada się z ogromną przyjemnościa ,dziękuje i obiecuje ,ze do nastepnej imprezy sam sie mocno zangazuję .
Pozdrawiam DAREK
To juz nie zabawa to pełen profesjonalizm ,moje obawy co do sedziów (archiwum) legły w gruzach .
Takie imprezy oglada się z ogromną przyjemnościa ,dziękuje i obiecuje ,ze do nastepnej imprezy sam sie mocno zangazuję .
Pozdrawiam DAREK
Witam!
Pozwoliłem sobie zrobić galerie pamiatkową z mistrzostw.
Zapraszam do oglądania: zdjęcia można oceniać dodawać komentarze itd.
link:
http://discusdt.com.pl/galeria/
Pozdrawiam ciesząc się, że mogłem być na tej imprezie
Pozwoliłem sobie zrobić galerie pamiatkową z mistrzostw.
Zapraszam do oglądania: zdjęcia można oceniać dodawać komentarze itd.
link:
http://discusdt.com.pl/galeria/
Pozdrawiam ciesząc się, że mogłem być na tej imprezie