Już mam dosyc' tego musisz (czy tylko ja ?) !
O wiele większa jest moja wydajnośc' w sytuacji możesz

PS. Sorry za to "Olkowanie" drogi Alku

Bardzo zapraszam do współpracy, każda pomoc się przyda.wiesiek pisze: Co do mediów, zwłaszcza regionalnej TVP, to już deklarowałem ewentualną pomoc, ale, sądząc po reportażu w Kronice (lepsza) i Teleexpresie (zbędne komentarze prowadzącego), chyba jest ona już niepotrzebna.[/color]
Ok - zobaczymy. Masz rację - w obecnych czasach 2 lata to wiecznośc' !hudy pisze: ......
Bardzo zapraszam do współpracy, każda pomoc się przyda.
Możemy razem rozgryzać temat mediów. Zwłaszcza że za dwa lata w tych mediach mogą pracować inni ludzie. Temat trzeba będzie rozgryzać od nowa. Ale nie ma tak że ty możesz, jak się zdeklarujesz to musisz.
witaj w klubieKażdy jeden sprzedany bilet to dodatkowa "złotówka" dla klubu - a na nadmiar na pewno nie narzekamy.
Papież , smoki, owady, koty, no i, oczywiście nasze DYSKOWCE...... - fakt, tych imprez weekendowych w Krakówku nie brakowało.......... Ale tu zawsze "cóś" się dzieje i nie pomogą wcześniejsze ustalenia.Ambra pisze:Sprawa nałożenia się imprez była już dyskutowana, gdyż to ważna uwaga.................... Przyjazd Papieża postawił wszystko na głowie i imprezy uległy przesunięciu............
.........W tej sytuacji nasza i tak nie wypadła blado o odwiedzających było sporo.
Sądzę, że Prezes miał co innego na mysli.wiesiek pisze:To chyba wygodniej i lepiej byc' tym pierwszym)
Już mam dosyc' tego musisz (czy tylko ja ?) !
O wiele większa jest moja wydajnośc' w sytuacji możesz.....[/b]
Się wie:)Ambra pisze: Sądzę, że Prezes miał co innego na mysli.
Jako "niezrzeszony" możesz i to doceniam, ale nie czujesz tego wszystkiego "od kuchni"........
Och, Andrzeju ! Skąd my znamy te hasłaAmbra pisze: ................. Członek musi nie dlatego że "musi" bo mu ktoś kazał, lecz z powodu iż czuje, że innych zawieść nie może..........
Inaczej mówiąć musisz, bo chcesz![]()
W praktyce "prujesz sobie żyły" nie z powodu poleceń, ale dlatego że tak postępują inni, którzy wierzą w Ciebie.
Aleczku Drogi - wydaje mi się , że to wcale nie jest idealne rozwiązanie.cocoloco pisze:........ Pewnie idealnym rozwiązaniem byłoby że sędzia nie ma prawa wystawiać ryb w konkursie . Jednak to też jest swoista kara dla sędziego więc zabawa nie polega na tym aby kogoś karać za to że poświęca swój czas i pracę .
I to rozwiązanie wydaje się byc' optymalnym. Wszak łatwiej o jednego dodatkowego sędziego niż o całą komisję śledczącocoloco pisze:....... tyle punktów co najwyżej punktujący sędzia to ryba zmieniłaby lokatę aż o 35 miejsc . Dlatego na następnych mistrzostwach należy wprowadzić zasadę że sędziować będzie 10 sędziów, a rezerwowy punktując też wszystkie ryby będzie zastępował punktacje sędziego który jest właścicielem ryb................
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości