Start

Wystawy, spotkania

Moderator: przynenta

teo
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Tadeusz P.
Miejsce zamieszkania/miasto/: Brzesko

Post autor: teo » 11 lip 2006, 15:50

Prezesie.
Choć jeszcze gdzieś zabłąkana szumowina wypłynie to generalnie proces fermentacji dobiega końca.

Awatar użytkownika
DISPAR
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Dariusz Łupiński
Miejsce zamieszkania/miasto/: Łosice
Kontaktowanie:

Post autor: DISPAR » 11 lip 2006, 18:11

Dwa dni myślałem o tym czy napisać ten post czy sobie odpuścić. Chodzi mi o słowa Tristana że ,,tak się nie propaguje akwarystyki". Swego czasu Tristan sprzedał kilka paletek dla mego dobrego kolegi który zaczynał przygodę z paletkami. Ryby od samego początku były mocno chore - byłem u niego na trzeci dzień po zakupie i wszystkie ciągały za sobą przeżroczyste odchody. Kolega leczył je ciągle bo ryby chorowały, urosły ,,aż" o 4 cm przez rok i w końcu wszystkie padły. W tej chwili ten kolega hoduje pyszczaki - wszystko ,,dzięki " metodom propagowania akwarystyki przez Tristana. Na ,,plus" tego zdarzenia musze przyznać ,że kolega dostał od niego ,,przepis" na wyleczenie tych ryb :D .

Awatar użytkownika
vega1
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów

Post autor: vega1 » 11 lip 2006, 18:26

Czyli jak widać najłatwiej krytykować i wytykać komuś a na swoje podwórko nie patrzeć,,,

To już chyba standard

Awatar użytkownika
banerman
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: banerman » 11 lip 2006, 21:58

Ponieważ ten temat zszedł zupełnie na inną ścieżkę i nie ma juz nic wspólnego z początkiem, proponuję ( proszę) aby kolega Prezes zastosowując pierwszy post z tego tematu, utworzył nowy podobny wątek w części klubowej, bo jak z treści wynika, dotyczy to członków PKMD. Może wtedy bedzie temat szedł we właściwym kierunku i pojawią się w nim ciekawe posty a tutaj niech dyskusja trwa dalej . :shock:

Tristan
junior
junior
Kontaktowanie:

Post autor: Tristan » 11 lip 2006, 22:07

Cieszę się że potrafiliśmy Cię rozbawić , zawsze to coś w smutnym życiu na obczyźnie . Mnie śmieszy Twoja wizja rozwoju akwarystyki - stawiamy forum i fruuuuu . My jednak mamy inną wizję jesteśmy tu i teraz . Niestety na tym forum obowiązuje prawo tego klubu . To miejsce będzie chronione bo ma gospodarza i nie jest opuszczoną stacją kolejową gdzie każdy wandal może dołożyć trochę do zniszczeń spowodowanych przez czas i wizyty intruzów
a co ja napisałem:
Co do reszty to sprawa jest prosta wynika ona z postów, klub ma prawo robić co mu się podoba i działać w swoim szeroko pojętym interesie. Dlatego regulamin jest jak najbardziej na miejscu i dyskusja z nim to bzdura. To sprawy klubowe a niezrzeszonym nic do tego.
Czy jesteśmy z UB - już samo porównanie nie świadczy o nas ale o Tobie . Każdy kto nie po łebkach zna historię naszego kraju wie ze to był sowiecki twór do zniewolenia naszego kraju - zajmowała się zwalczaniem Polskiej inteligencji . Więc odbiję pałeczkę - tak jesteśmy z UB ale zwalczamy inteligencję Ty możesz spać spokojnie .
Jeżeli straszenie kwiatami lub tym że koś się odnajdzie to nie metody zastraszania to wole być takim nie-inteligentem niż człowiekiem który zniża się do takiego poziomu. Jak widze wy nie.
Ja nie pochwalam postów przeciwników regulaminu, ale niektóre odpowiedzi na nie też nie były pisane przez kulturalnych ludzi. Pisałeś o stronę prawną pomówień, zapytaj o stronę prawną gróźb i pomyśl czy takie postępowanie przystoi prezesowi.
Poważnie to wszelkimi metodami czy się to podoba czy nie będziemy dbać o to aby to forum nie zamieniło się jak inne w internecie - tu nie będą mieć najwięcej do powiedzenia Ci którzy czerpią przyjemność aby coś zniszczyć .
I tak powinno być lepiej usunąć posty lub zamknąć temat ewentualnie podziekować takim użytkownikom, niż wdawać się w dziwne pogaduszki które przystoją "nosom" nie akwarystom.

Kolego DISPAR mam wrażenie że jeśli ktoś ma inne zdanie to wyciąga się brudy. Ale jak widzisz ja nie zmieniłem loginu i nadal prowadze forum i nadal działam a nie musze tego robić nie mam z tego kasy itp .............
Zauważmy jednak to że po pierwsze nie czytacie postów lub widzicie co chcecie. ponieważ cytatami to udowodniłem. A to że wskazuje że kultura osobista obowiązuje wszystkich którzy dyskutują a straszenie ludzi nie jest jej oznaką to fakt.

Awatar użytkownika
cocoloco
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
Kontaktowanie:

Post autor: cocoloco » 11 lip 2006, 23:34

Czytam oj czytam ale piszesz w kilku wątkach to samo więc odpowiedziałem w jednym - nie mam płacone na akord i nie zależy mi na ilości postów

Uwaga przeniosłem cały ten wątek - komunikat o zmianach na forum oraz dewiacje w dyskusji w to miejsce . Przepraszam ale tak będzie lepiej .
Nie chciałem aby schować go w częsci klubowej bo pojawią się głosy o zacieraniu historii i moderowaniu tego co nam się nie podoba .

Awatar użytkownika
DISPAR
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Dariusz Łupiński
Miejsce zamieszkania/miasto/: Łosice
Kontaktowanie:

Post autor: DISPAR » 12 lip 2006, 00:18

Ja tam nie ciągnę żadnych brudów za sobą, a jeśli Ty je masz kolego Tristan to tylko żle świadczy o Tobie. Ja nie pisałem tego postu dlatego, żeby Ci ,,przytrzeć nosa" tylko chciałem pokazać Twoje ,,zasady" propagowania akwarystyki. Co innego robisz, a co innego piszesz - jak na razie to tylko słyszałem gromadę Twoich planów z których nic nie doprowadziłeś do końca a szumu przy tym robisz strasznie dużo. Podałem konkretny przykład Twojego postępowania - spłyneło to po Tobie jak po kaczce deszcz.

Odpowiedz

Wróć do „Komunikaty”