Start
Moderator: przynenta
- DISPAR
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Dariusz Łupiński
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Łosice
- Kontaktowanie:
Dwa dni myślałem o tym czy napisać ten post czy sobie odpuścić. Chodzi mi o słowa Tristana że ,,tak się nie propaguje akwarystyki". Swego czasu Tristan sprzedał kilka paletek dla mego dobrego kolegi który zaczynał przygodę z paletkami. Ryby od samego początku były mocno chore - byłem u niego na trzeci dzień po zakupie i wszystkie ciągały za sobą przeżroczyste odchody. Kolega leczył je ciągle bo ryby chorowały, urosły ,,aż" o 4 cm przez rok i w końcu wszystkie padły. W tej chwili ten kolega hoduje pyszczaki - wszystko ,,dzięki " metodom propagowania akwarystyki przez Tristana. Na ,,plus" tego zdarzenia musze przyznać ,że kolega dostał od niego ,,przepis" na wyleczenie tych ryb
.

- banerman
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Ponieważ ten temat zszedł zupełnie na inną ścieżkę i nie ma juz nic wspólnego z początkiem, proponuję ( proszę) aby kolega Prezes zastosowując pierwszy post z tego tematu, utworzył nowy podobny wątek w części klubowej, bo jak z treści wynika, dotyczy to członków PKMD. Może wtedy bedzie temat szedł we właściwym kierunku i pojawią się w nim ciekawe posty a tutaj niech dyskusja trwa dalej . 

a co ja napisałem:Cieszę się że potrafiliśmy Cię rozbawić , zawsze to coś w smutnym życiu na obczyźnie . Mnie śmieszy Twoja wizja rozwoju akwarystyki - stawiamy forum i fruuuuu . My jednak mamy inną wizję jesteśmy tu i teraz . Niestety na tym forum obowiązuje prawo tego klubu . To miejsce będzie chronione bo ma gospodarza i nie jest opuszczoną stacją kolejową gdzie każdy wandal może dołożyć trochę do zniszczeń spowodowanych przez czas i wizyty intruzów
Co do reszty to sprawa jest prosta wynika ona z postów, klub ma prawo robić co mu się podoba i działać w swoim szeroko pojętym interesie. Dlatego regulamin jest jak najbardziej na miejscu i dyskusja z nim to bzdura. To sprawy klubowe a niezrzeszonym nic do tego.
Jeżeli straszenie kwiatami lub tym że koś się odnajdzie to nie metody zastraszania to wole być takim nie-inteligentem niż człowiekiem który zniża się do takiego poziomu. Jak widze wy nie.Czy jesteśmy z UB - już samo porównanie nie świadczy o nas ale o Tobie . Każdy kto nie po łebkach zna historię naszego kraju wie ze to był sowiecki twór do zniewolenia naszego kraju - zajmowała się zwalczaniem Polskiej inteligencji . Więc odbiję pałeczkę - tak jesteśmy z UB ale zwalczamy inteligencję Ty możesz spać spokojnie .
Ja nie pochwalam postów przeciwników regulaminu, ale niektóre odpowiedzi na nie też nie były pisane przez kulturalnych ludzi. Pisałeś o stronę prawną pomówień, zapytaj o stronę prawną gróźb i pomyśl czy takie postępowanie przystoi prezesowi.
I tak powinno być lepiej usunąć posty lub zamknąć temat ewentualnie podziekować takim użytkownikom, niż wdawać się w dziwne pogaduszki które przystoją "nosom" nie akwarystom.Poważnie to wszelkimi metodami czy się to podoba czy nie będziemy dbać o to aby to forum nie zamieniło się jak inne w internecie - tu nie będą mieć najwięcej do powiedzenia Ci którzy czerpią przyjemność aby coś zniszczyć .
Kolego DISPAR mam wrażenie że jeśli ktoś ma inne zdanie to wyciąga się brudy. Ale jak widzisz ja nie zmieniłem loginu i nadal prowadze forum i nadal działam a nie musze tego robić nie mam z tego kasy itp .............
Zauważmy jednak to że po pierwsze nie czytacie postów lub widzicie co chcecie. ponieważ cytatami to udowodniłem. A to że wskazuje że kultura osobista obowiązuje wszystkich którzy dyskutują a straszenie ludzi nie jest jej oznaką to fakt.
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Czytam oj czytam ale piszesz w kilku wątkach to samo więc odpowiedziałem w jednym - nie mam płacone na akord i nie zależy mi na ilości postów
Uwaga przeniosłem cały ten wątek - komunikat o zmianach na forum oraz dewiacje w dyskusji w to miejsce . Przepraszam ale tak będzie lepiej .
Nie chciałem aby schować go w częsci klubowej bo pojawią się głosy o zacieraniu historii i moderowaniu tego co nam się nie podoba .
Uwaga przeniosłem cały ten wątek - komunikat o zmianach na forum oraz dewiacje w dyskusji w to miejsce . Przepraszam ale tak będzie lepiej .
Nie chciałem aby schować go w częsci klubowej bo pojawią się głosy o zacieraniu historii i moderowaniu tego co nam się nie podoba .
- DISPAR
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Dariusz Łupiński
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Łosice
- Kontaktowanie:
Ja tam nie ciągnę żadnych brudów za sobą, a jeśli Ty je masz kolego Tristan to tylko żle świadczy o Tobie. Ja nie pisałem tego postu dlatego, żeby Ci ,,przytrzeć nosa" tylko chciałem pokazać Twoje ,,zasady" propagowania akwarystyki. Co innego robisz, a co innego piszesz - jak na razie to tylko słyszałem gromadę Twoich planów z których nic nie doprowadziłeś do końca a szumu przy tym robisz strasznie dużo. Podałem konkretny przykład Twojego postępowania - spłyneło to po Tobie jak po kaczce deszcz.