Duisburg 2006
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Duisburg 2006
Najpiękniejsze fotki z tej wystawy oraz komentarze naszych kolegów co zrobiło największe na nich wrażenie .
Jak pisałem w innym poście dla mnie było to stoisko firmy Tropical i piękna paraz z młodymi w akwarium .
To przy tej firmie mieliśmy nasz skromny akcent i było to miejsce naszych spotkań .
Jak pisałem w innym poście dla mnie było to stoisko firmy Tropical i piękna paraz z młodymi w akwarium .
To przy tej firmie mieliśmy nasz skromny akcent i było to miejsce naszych spotkań .
- Załączniki
-
- tropical1.jpg (71.74 KiB) Przejrzano 11095 razy
-
- tropical2.jpg (63.17 KiB) Przejrzano 11095 razy
Re: Duisburg 2006
A ja biorę się narazie za pisanie więc nie mam czasu na dyskusje.
Nie mogę jednak nie wspomnieć wspaniałej atmosfery jaka panowała przez cały czas w naszej grupie oraz poświęcenia Ani, Lary i Eugena, którzy propagowali Mistrozstwa Dyskowców - Kraków 2008 pośród zagranicznych wystawców i zawodników.
Vega błysnął przy rozmowach z Włochami !!!!!!!!!!!!!!
W sumie było pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mogę jednak nie wspomnieć wspaniałej atmosfery jaka panowała przez cały czas w naszej grupie oraz poświęcenia Ani, Lary i Eugena, którzy propagowali Mistrozstwa Dyskowców - Kraków 2008 pośród zagranicznych wystawców i zawodników.
Vega błysnął przy rozmowach z Włochami !!!!!!!!!!!!!!
W sumie było pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!