"Dziki" Duisburg
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
- vega1
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
"Dziki" Duisburg
Niestety nie wiem w jaki sposób,ale wykasowałem sobie większość zdięć z aparatu.Miałem fotki wszystkich dzikusów ale cóż...
zostało tylko tyle...
zostało tylko tyle...
- Załączniki
-
- 1.JPG (185.24 KiB) Przejrzano 8311 razy
-
- 2.JPG (34.94 KiB) Przejrzano 8311 razy
- Amorphis
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Marek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Bydgoszcz
Odzyskaj, na spokojnie robi to jakiś easy recovery albo inne, w międzyczasie nie klikaj innych zdjęć, aby nie nadpisać starych. Jeśli je tylko skasowałeś, to podłącz aparat/kartę pamięci do komputera (pojawi się nowy dysk) i wykonaj "odkasowanie". Jak będziesz miał problem, to pisz na prv, podeślę co trzeba na @.
- niki 28
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
- Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY
Qurcze Sławku rzeczywiśćie szkoda by było gdyby ocalały Ci dwa zdjęcia
{piękne ryby}
Zrób to co radzą koledzy , może coś z tego będzie ,ku uciesze wszystkich .A tak na marginesie jak tam przygotowania do nowego baniaka ? Myślę że idą pełną parą .A jak jeszcze pływać w nim będą takie pieknośći no no
,będzie super
niki 28

niki 28
-
- senior
- Imie i Nazwisko: Robert Nowakowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Klucze
- Kontaktowanie:
Re: "Dziki" Duisburg
Sprawdz >>tym <<vega1 pisze:Niestety nie wiem w jaki sposób,ale wykasowałem sobie większość zdięć z aparatu.Miałem fotki wszystkich dzikusów ale cóż...
zostało tylko tyle...
programem.
pozdr Robert
-
- junior
A może oprócz przekazu "graficznego" napiszecie coś więcej nt dzikusów w Dusiburgu?
Wasze spostrzeżenia lub po prostu to co przychodzi wam do głowy jak pomyślicie o "dzikim" Duisburgu może być ciekawe dla (takich jak ja) miłośników dzikusów.
Oczywiście szczegónie liczę na uwagi Sławka i Mirka ale opinia każdego kto widział to na żywo będzie cenna.
Wasze spostrzeżenia lub po prostu to co przychodzi wam do głowy jak pomyślicie o "dzikim" Duisburgu może być ciekawe dla (takich jak ja) miłośników dzikusów.
Oczywiście szczegónie liczę na uwagi Sławka i Mirka ale opinia każdego kto widział to na żywo będzie cenna.