UWAGA OSZUST !!!!!!!!!!
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
- arkadiusz
- senior
- Imie i Nazwisko: Arkadiusz Sowa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Dobrocin
- Kontaktowanie:
Sądzę, że chłopak nie pisał tego ostrzeżenia bez powodu więc go nie linczujcie od razu (gdyby było inaczej, byłby ostatnim idiotą ).
Alek, przypomnij sobie niedawną awanturę, znalazłeś wszystko na gościa, bo dotyczyło to bezpośrednio Ciebie, wiesz też że wszystkie wydarzenia w komputerze tak jak i serwerze można z większym lub mniejszym trudem odtworzyć, Negro niestety nie ma takich możliwości i pewnie nigdy nie udowodni swojej prawdomówności.
Na forum Mysiarowym, jak zrozumiałem jednego z piszących, właśnie właściciela tej aukcji, nie miał pretensji do wytknięcia kradzieży zdięć, tylko do zwrotu w opisie "przykładowe" i tylko na tym oparł swoją obronę. Niestety wątku już nie ma.
Alek, przypomnij sobie niedawną awanturę, znalazłeś wszystko na gościa, bo dotyczyło to bezpośrednio Ciebie, wiesz też że wszystkie wydarzenia w komputerze tak jak i serwerze można z większym lub mniejszym trudem odtworzyć, Negro niestety nie ma takich możliwości i pewnie nigdy nie udowodni swojej prawdomówności.
Na forum Mysiarowym, jak zrozumiałem jednego z piszących, właśnie właściciela tej aukcji, nie miał pretensji do wytknięcia kradzieży zdięć, tylko do zwrotu w opisie "przykładowe" i tylko na tym oparł swoją obronę. Niestety wątku już nie ma.
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Nikt nie ma zamiaru linczować kolegi Negro - zwracamy uwagę że na tym forum liczą się dowody a najważniejszym jest przyznanie się do winy oskarżonego . Pewnie ta lekcja nauczy innych że najperw gromadzić należy dowody a później wysuwać oskarżenie bo w przeciwnym wypadku złodziej oskarży właściciela o zniesławienie . To miałem na myśli . Niestety pochopnośc działania spowodowała że stracił możliwość poparcia jego tezy przez świadków z tego forum . My już nic nie widzieliśmy więc nie możmy opowiedzieć się po stronie tego kolegi a zarzut że to forum ma mentalność Kaliego jest krzywdzący .