ZOOWET 2006 - Lublin

Wystawy, spotkania

Moderator: przynenta

Awatar użytkownika
Hypno
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
Kontaktowanie:

Post autor: Hypno » 27 paź 2006, 19:44

Właśnie miałem o tym pisać.... Oczywiście, że tak hotelik jest znacznie większy niż 30 osób. http://www.hotelrelax.lublin.pl/pensjonat/index.html
Tam będziemy już na 100%. Osoby spoza grona PKMD oraz te, które zgłosiły się za późno, oczywiście mogą po prostu wynająć pokoik właśnie tam. Jeżeli potrzeba pomogę, namiary na mnie znajdują się w tym wątku.
Integracja.... im nas więcej tym lepiej :-)
Wstępny koszt takiej imprezy to 46 zł mniej więcej od osoby bez % :-) Taka jest propozycja. Menu przedstawię jutro bo ..... :oops: zapomniałem go z samochodu. Może być ciut taniej ale czy trzeba z kaszanki na salceson obniżać wikt :-) Jeżeli chcemy alkoholizować się własnymi trunkami, to musimy przynajmniej po 50ml zamówić "hotelowej" kaloryferówki, a potem nikt nas już nie będzie pilnował.

Awatar użytkownika
fomalhaut
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Wojciech Grzegorzyca
Miejsce zamieszkania/miasto/: Polska

Post autor: fomalhaut » 27 paź 2006, 20:43

2 osoby... to: 276 zł.... (3 integracje)
A nawet jeśli to koszt tylko jednej integracji, to i tak za dużo....
tym bardziej, że nie integrujemy się po to by się najeść...
Alkoholizacja - do przyjęcia, ale po co zaraz "wesele"?
Proponowałbym - najeść się we własnym zakresie, a alkoholizować np. wspólnie:)))))) (piwo, soczki itd...)
Co Wy na to?
Wojtek

Awatar użytkownika
Hypno
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: Hypno » 27 paź 2006, 21:29

Wojtek jak Tyś to policzył? Wydawało mi się, że z cyferek jestem dobry a tu ni hu hu, nic nie rozumiem. Na integrację mogę zaklepać fajny lokal. Na prawdę nie pożałujemy. Ale tam jadło i napitki według menu. Choć polecam i z racji nastroju, jakości żarełka i .. innej atrakcji ale o tym sza. Na prawdę warto!!!! Szanowne Panie i mówiąc o atrakcji nie mam tańców na rurze na myśli, zaufajcie mi. Bo ta integracja w tym hotelowym wyszynku na pewno pod względem jedzenia i obsługi będzie na niższym poziomie. Więc jak?

Awatar użytkownika
fomalhaut
entuzjasta
entuzjasta

Post autor: fomalhaut » 27 paź 2006, 22:10

Jak policzyłem... 2x46 zł....92 zł. (2 osoby)...
Nie rzecz w zaufaniu :lol: :lol: :lol:
Jak będzie jedna integracja, to... OK, ale to kasa jak za wesele :lol: :lol: :shock:
I tak się dostosujemy :lol: :lol: :lol:
Wojtek

Awatar użytkownika
DISPAR
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Dariusz Łupiński
Miejsce zamieszkania/miasto/: Łosice
Kontaktowanie:

Post autor: DISPAR » 28 paź 2006, 09:56

Nie byłem obecny na ostatnim spotkaniu w Krakowie ponieważ miałem w tym czasie Miedzynarodowe Sympozjum Entomologiczne nad Biebrzą gdzie również było spotkanie integracyjne. Jakieś tam piwko, jakaś tam kiełbasa i jakiś tam bigos. To po to ja rozpowiadałem swoim kolegom entomologom o integracji w Warszawie, o kelnerkach, o stołach pełnych jadła i napojów, żeby teraz w Lublinie oszczędzać te 10 czy 20 zł ?????? Kaszanka jest ok - ale mogła by tą kaszankę roznosić jakaś fajna kelnerka :D . Mówię o głównej integracj z soboty na niedzielę bo na inne wieczory to myślę, że damy sobie radę sami.

Awatar użytkownika
niki 28
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY

Post autor: niki 28 » 28 paź 2006, 17:32

Piotrku dopisz mnie i Pimpka(Marian ś)na sobote=integracja+nocleg
No właśnie Piotrku .Dzięki uprzejmośći mojego kolegi Pimpka {zabierze mnie i Stacha }dopisz mnie na listę obecnośći na zjeżdzie .Oczywiśćie sobota=integracja+nocleg.Może być nawet pół łóżka.Jedną noc jestem skłonny przespać nawet na uszach :wink: :wink:

niki 28

Awatar użytkownika
ewa63
senior
senior
Imie i Nazwisko: Ewa Gawlik
Miejsce zamieszkania/miasto/: Rybnik

Post autor: ewa63 » 28 paź 2006, 19:22

My z Wojtkiem jedziemy głównie po to by się z Wami spotkać i się nagadać... a nie najeść.

Bywamy na innych "integracjach" - np. w tydzień po naszej imprezie, będziemy na Silesian Jazz Meeting w Rybniku i na jamm sesion, gdzie po to idziemy by posłuchać dobrej muzyki i spotkać się ze znajomymi. Ja chadzam na te imprezy od... hm... wielu lat. Tam kupejesz sobie jedzonko jakie chcesz, piwko, i kto co chce. Ten kto ma mniej zasobną kieszeń ma możliwość uczestnictwa w tej imprezie i siedzi przy jednym piwku, ale wszyscy bawią się świetnie do 7 rano!

I o to właśnie chodzi - nie ważne ile masz na "piwo", ale masz tę możliwość by tam być.

Tym sposobem odcinamy wielu członkom możliwość bycia z nami na integracji. Dla nas to nie 40, czy 50 zł, ale ok. 100 zł. Oczywiście by móc być na integracji, poniesiemy te koszty - bo to dla nas ważna "nocka", ale... czy reszta też będzie mogła tak zrobić?

Awatar użytkownika
GościaK
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: GościaK » 28 paź 2006, 20:58

DISPAR pisze:Nie byłem obecny na ostatnim spotkaniu w Krakowie ponieważ miałem w tym czasie Miedzynarodowe Sympozjum Entomologiczne nad Biebrzą gdzie również było spotkanie integracyjne. Jakieś tam piwko, jakaś tam kiełbasa i jakiś tam bigos. To po to ja rozpowiadałem swoim kolegom entomologom o integracji w Warszawie, o kelnerkach, o stołach pełnych jadła i napojów, żeby teraz w Lublinie oszczędzać te 10 czy 20 zł ?????? Kaszanka jest ok - ale mogła by tą kaszankę roznosić jakaś fajna kelnerka :D . Mówię o głównej integracj z soboty na niedzielę bo na inne wieczory to myślę, że damy sobie radę sami.
Ja w Warszawie żadnej ładnej kelnerki nie widziałem, a może za mało wypiłem? ;)

Awatar użytkownika
Ambra
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec

Post autor: Ambra » 29 paź 2006, 07:59

EwA63 pisze: ......Tym sposobem odcinamy wielu członkom możliwość bycia z nami na integracji. Dla nas to nie 40, czy 50 zł, ale ok. 100 zł. Oczywiście by móc być na integracji, poniesiemy te koszty - bo to dla nas ważna "nocka", ale... czy reszta też będzie mogła tak zrobić?
Sądzę, że część imprezowa wymaga jeszcze przemyśleń, a te najlepiej przeprowadzić nie na forum ogólnym a w czasie debaty organizacyjnej.
Z uwagi że część z nas przebywać będzie w Lublinie od czwartku do niedzieli, a wieczorami nie lubimy się nudzić, trzeba wszystko dokładnie przemyśleć.

O efektach przemyśleń napiszemy w tym temacie.

Awatar użytkownika
grzegorz
junior
junior
Imie i Nazwisko: Grzegorz Gębski
Miejsce zamieszkania/miasto/: Radom
Kontaktowanie:

Post autor: grzegorz » 29 paź 2006, 12:11

Piotrek wpisz mnie na piątek i sobote + (integracja)

Awatar użytkownika
Ambra
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec

Post autor: Ambra » 03 lis 2006, 10:37

rafdisc pisze:Piotrek jak możesz to podaj na jakie konto wpłacac pieniążki zwiazane z rezerwacją itp.
Zarezerwuj sobie co i ile Ci potrzeba, wp[isując odpowiednia informację tu na Forum, a pieniądze przekażesz na miejscu.
Jesteśmy dorośli i chyba możemy sobie ufać.

Awatar użytkownika
rafdisc
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: rafdisc » 03 lis 2006, 14:13

17/18 i 18/19 pokuj 2 os. Nie mogę 16-ego bo nie jadę sam tak jak miało to byc w pierwszej wersji :cry: Ale zostaniemy do rozbioru wystawy . Ewentualne awarie elektryczne też bierzemy na siebie.Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Awatar użytkownika
slawol
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Sławomir Gruszka

Post autor: slawol » 03 lis 2006, 18:47

Piotr proszę zarezerwuj 16/17 - 17/18- 18/19 nocleg+integracja,1 osoba.
Dziękuję i Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hypno
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: Hypno » 05 lis 2006, 12:48

Witam po dłuższej przerwie, przepraszam Was moi drodzy za małe zamieszanie tym spowodowane. Uziemiły mnie służbowe i domowe obowiązki dość skutecznie. Tearaz będę nadrabiał. To zaczynamy.....
Tak kształtuje się lista osób zgłoszonych na imprezę w Lublinie:
Załączniki
Lista PKMD 1.jpg
Lista PKMD 1.jpg (55.44 KiB) Przejrzano 6422 razy
Ostatnio zmieniony 05 lis 2006, 14:11 przez Hypno, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
fomalhaut
entuzjasta
entuzjasta

Post autor: fomalhaut » 05 lis 2006, 13:18

Czy można by ustalić - oczywiście mniej więcej - na którą godzinę mamy się zjawić na miejscu.... mowa o czwartku...
8.00? 9.00? 10.00?
Pomogłoby to w zaplanowaniu podróży...
Pozdrawiam
Wojtek

Odpowiedz

Wróć do „Komunikaty”