PLAKAT - moja propozycja
Moderatorzy: przynenta, krisaczek
- stachu
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Stanisław Kaczorowski
- Kontaktowanie:
Mam plakat.Pomysł mi się podoba ale realizacja nie.Jaki jest sens umieszczania podpisów na tylniej stronie plakatu???
Przecież wieszając go nie będzie ich widać !Równie dobrze mogłaby być to zwykła kartka papieru dużego formatu........chyba że ktoś będzie go trzymał zwinięty w szafie.......
Czy nie lepiej umieszczać podpisy na stronie głównej przy zdjęciach paletek posługując się białym markerem ?Wtedy osoba która go wygra będzie miała dwa w jednym.
Radku plakat jest Twój i pomysl też-decyduj...........
ps-mam go zabrac do Duisburgu czy wysłać dalej po kraju ?
pozdrawiam-hej
Przecież wieszając go nie będzie ich widać !Równie dobrze mogłaby być to zwykła kartka papieru dużego formatu........chyba że ktoś będzie go trzymał zwinięty w szafie.......
Czy nie lepiej umieszczać podpisy na stronie głównej przy zdjęciach paletek posługując się białym markerem ?Wtedy osoba która go wygra będzie miała dwa w jednym.
Radku plakat jest Twój i pomysl też-decyduj...........
ps-mam go zabrac do Duisburgu czy wysłać dalej po kraju ?
pozdrawiam-hej
- radek-wet
- junior
- Kontaktowanie:
NO WŁAŚNIE GDZIE ON JEST???????????
Kto posiada jakąkolwiek wiedzę na temat plakatu proszony jest o informację ile juz zostało zgromadzonych podpisów i jeśli to możliwe przesłanie go do Krakowa do Krzyśka (Gajowa).
A TERAZ JESZCZE JEDNO
Ideą tego plakatu było przekazanie go ze wszystkimi podpisami osobie, która drogą głosowania zostanie uznana za najbardziej "pomocną" na tym forum.
Jako właściciel pomysłu i plakatu zaczynam listę:
a więc pierwszy głos i pierwszy punkt dlaaaaaaaaaa:
1.LARY-
ukłony i wielkie podziękowania w Twoją stronę koleżanko!!!!!
Ustalam czas na głosowanie do 15 grudnia, w międzyczasie chciałbym otrzymać (jeśli to możliwe) plakat by wysłać go do laureata tak by miał miły prezent na święta.
Czekam na kolejne głosy, wiadomości o plakacie, serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia w Lublinie

Kto posiada jakąkolwiek wiedzę na temat plakatu proszony jest o informację ile juz zostało zgromadzonych podpisów i jeśli to możliwe przesłanie go do Krakowa do Krzyśka (Gajowa).
A TERAZ JESZCZE JEDNO
Ideą tego plakatu było przekazanie go ze wszystkimi podpisami osobie, która drogą głosowania zostanie uznana za najbardziej "pomocną" na tym forum.
Jako właściciel pomysłu i plakatu zaczynam listę:
a więc pierwszy głos i pierwszy punkt dlaaaaaaaaaa:
1.LARY-

Ustalam czas na głosowanie do 15 grudnia, w międzyczasie chciałbym otrzymać (jeśli to możliwe) plakat by wysłać go do laureata tak by miał miły prezent na święta.
Czekam na kolejne głosy, wiadomości o plakacie, serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia w Lublinie
- gajowa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Barbara Bogdańska
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Plakat jest u mnie. Przywiozłem go z Lublina. Złożyli na min swoje podpisy;
1. Bogdan Mosór
2. Andrzej Sieniawski (Ambra)
3. Maciek Kozubski
4. Grzesie Mierzejewski k (Brodacz)
5. Darek Łupiński (Dispar)
6. Marek Widur
7. Piotrek Smoleń (Hypno)
8. Grzesiek Gębki
9. Łukasz Osieka (Jeki)
10. Jacek Chowaniec (jwaniec)
11. Krzysiek Gajoszek (Gajowa-y)
12. Mirek Żak
13. Wojtek Grzegorzyca ((Fomalhaut)
14. Jacek Niglus (niki 28)
15. Michał Fleta (Michał.f)
16. Stanisław Kaczorowski
17. Marian Śliwa (pimpek)
18. Beata Jarka (bjarka)
19. Sławek Nazimek (Vega 1)
20. Radek Namyślak (radek-wet)
Podpisy sa złożone na odwrotnej stronie plakatu
Komu mam go teraz przesłać? bo sporo podpisów brakuje. Radku powiedz czy tylko członkowie klubu mogą się podpisywać?
Pozdrawiam
1. Bogdan Mosór
2. Andrzej Sieniawski (Ambra)
3. Maciek Kozubski
4. Grzesie Mierzejewski k (Brodacz)
5. Darek Łupiński (Dispar)
6. Marek Widur
7. Piotrek Smoleń (Hypno)
8. Grzesiek Gębki
9. Łukasz Osieka (Jeki)
10. Jacek Chowaniec (jwaniec)
11. Krzysiek Gajoszek (Gajowa-y)
12. Mirek Żak
13. Wojtek Grzegorzyca ((Fomalhaut)
14. Jacek Niglus (niki 28)
15. Michał Fleta (Michał.f)
16. Stanisław Kaczorowski
17. Marian Śliwa (pimpek)
18. Beata Jarka (bjarka)
19. Sławek Nazimek (Vega 1)
20. Radek Namyślak (radek-wet)
Podpisy sa złożone na odwrotnej stronie plakatu
Komu mam go teraz przesłać? bo sporo podpisów brakuje. Radku powiedz czy tylko członkowie klubu mogą się podpisywać?
Pozdrawiam
- radek-wet
- junior
- Kontaktowanie:
Witam!
Ech, bardzo żałuje, że nie byłem w Lublinie.....
A co do plakatu myślę, że dla wszystkich miłośników dyskowców miejsca na tym plakacie wystarczy także wg mnie każdy kto życzy PKMD jak najlepiej może swój autograf na nim złożyć.
Faktycznie podpisów jeszcze trochę brakuje, ....hmmmm jakoś Prezesa autografu nie widzę - jest jeszcze trochę czasu może jeszcze ktoś się zdecyduje.
Co do przyszłego właściciela: cały czas prowadzi LARA - 1 głos (mój typ,moja faworytka)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję Krzyśku, że ktoś się do Ciebie jeszcze odezwię w sprawie przesłania plakatu.
Ech, bardzo żałuje, że nie byłem w Lublinie.....
A co do plakatu myślę, że dla wszystkich miłośników dyskowców miejsca na tym plakacie wystarczy także wg mnie każdy kto życzy PKMD jak najlepiej może swój autograf na nim złożyć.
Faktycznie podpisów jeszcze trochę brakuje, ....hmmmm jakoś Prezesa autografu nie widzę - jest jeszcze trochę czasu może jeszcze ktoś się zdecyduje.
Co do przyszłego właściciela: cały czas prowadzi LARA - 1 głos (mój typ,moja faworytka)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję Krzyśku, że ktoś się do Ciebie jeszcze odezwię w sprawie przesłania plakatu.