ZOOWET 2006 - Lublin
Moderator: przynenta
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Teraz już zaczynamy grać na poważnie czyli stawki w górę 
Cena od osoby za wieczór integracyjny to 33zł. Ustanowione jest jakieś podstawowe menu, tak aby można było coś na ząb wziąć. Nie forsowałem żadnych wynalazków, tak aby potem każdy według potrzeb i możliwości mógł ewentualnie coś domówić.
Ponieważ w piątek muszę wpłacić zaliczkę na poczet integracji, zwracam się z apelem o dokonywanie wpłat.
Moje konto bankowe to:
Piotr Krzytof Smoleń
20-611 Lublin
ul.B.Chrobrego 5/34
84 1240 1503 1111 0000 1721 1253
Proponuję dokonywania wpłat łącznie z opłatą za nocleg (10zł/osobę/dobę). Na przelewach proszę o podawanie niku z forum, ilości osób za które jest wpłata oraz informacji czy wpłata dotyczy integracji czy i/lub noclegów.
Przypominam: SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA!!

Cena od osoby za wieczór integracyjny to 33zł. Ustanowione jest jakieś podstawowe menu, tak aby można było coś na ząb wziąć. Nie forsowałem żadnych wynalazków, tak aby potem każdy według potrzeb i możliwości mógł ewentualnie coś domówić.
Ponieważ w piątek muszę wpłacić zaliczkę na poczet integracji, zwracam się z apelem o dokonywanie wpłat.
Moje konto bankowe to:
Piotr Krzytof Smoleń
20-611 Lublin
ul.B.Chrobrego 5/34
84 1240 1503 1111 0000 1721 1253
Proponuję dokonywania wpłat łącznie z opłatą za nocleg (10zł/osobę/dobę). Na przelewach proszę o podawanie niku z forum, ilości osób za które jest wpłata oraz informacji czy wpłata dotyczy integracji czy i/lub noclegów.
Przypominam: SĄ JESZCZE WOLNE MIEJSCA!!
- rafdisc
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Wysłałem dziś kasiorkę na integrację za 2 os. Za hotel jak trzeba też prześlą tylko powiedz ilę???PS.pisałem ci o filtrze nie odpisałeś- jak zwykle-ale nic to przyzwyczaiłem się . Jeszcze jedno chłopaki z euro zoo pokazali, że nieraz są mikro pękniecia w pojemniku-najlepiej sprawdzic na pustym filtrze lekko naciagając na rogach palcami pęknięcia są przy wgłębieniach na mocowania.Siema
- Hypno
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Czas na mapki dojazdowe...
Poniżej zamieszczam mapkę dojazdową do hali targowej od strony Kraśnika czyli wszyscy jadący z południa Polski będą zainteresowani (Kraków, Rzeszów ....)
Zaznaczyłem kilka punktów po których łatwo się zorientować jak jechać.
Jakieś 20 km od Lublina w miejscowości Niedrzwica Kościelna polecam uwadze knajpę z zajazdem "Siedlisko folkloru" własność byłej posłanki I.Sierakowskiej.
Zaznaczyłem kilka punktów po których łatwo się zorientować jak jechać.
Jakieś 20 km od Lublina w miejscowości Niedrzwica Kościelna polecam uwadze knajpę z zajazdem "Siedlisko folkloru" własność byłej posłanki I.Sierakowskiej.
- Załączniki
-
- Krasnik1.zip
- (246.73 KiB) Pobrany 115 razy
Ostatnio zmieniony 14 lis 2006, 20:34 przez Hypno, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypno
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Mapki
Teraz mapka od strony Biłgoraja, Przemyśla...
Jeszcze prostszy dojazd...
Po chwili namysłu postanowiłem jednak dopisać kilka słów. W ostatnim stadium podróży jest takie dziwne skrzyżowanie, do którego z lewej strony (patrząc zgodnie z kierunkiem jazdy) dochodzi ulica o nazwie 1-go Maja. Ponieważ ulica jest zaślepiona od strony tegoż skrzyżowania, więc doszedłem do wniosku, że to wymaga wyjaśnienia, ponieważ może wprowadzić w błąd.
Jeszcze prostszy dojazd...
Po chwili namysłu postanowiłem jednak dopisać kilka słów. W ostatnim stadium podróży jest takie dziwne skrzyżowanie, do którego z lewej strony (patrząc zgodnie z kierunkiem jazdy) dochodzi ulica o nazwie 1-go Maja. Ponieważ ulica jest zaślepiona od strony tegoż skrzyżowania, więc doszedłem do wniosku, że to wymaga wyjaśnienia, ponieważ może wprowadzić w błąd.
- Załączniki
-
- Przemysl.JPG (89.69 KiB) Przejrzano 5446 razy
Ostatnio zmieniony 14 lis 2006, 20:14 przez Hypno, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypno
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Mapki
Teraz wjazd od strony Warszawy, Puław...
Jedziemy cały czas prosto do pierwszego ronda, potem patrz mapka
Wjeżdżąjącym od tej strony polecam dwa miejsca, w których mogą się zatrzymać na popas
Jedno to jest zajazd DELFIN kilkadziesiąt kilometrów przed Lublinem, godne uwagi ze względu na "wodny" wystrój i spore akwarium morskie i oczywiście kuchnię. Drugie to karczma "BIDA" jakieś 20km od Lublina. Tu ze względu na swojski wystrój i potężne porcje dobrego jedzonka za rozsądne pieniążki.
Jedziemy cały czas prosto do pierwszego ronda, potem patrz mapka

Wjeżdżąjącym od tej strony polecam dwa miejsca, w których mogą się zatrzymać na popas

- Załączniki
-
- Warszawa1.zip
- (72.11 KiB) Pobrany 99 razy
Ostatnio zmieniony 14 lis 2006, 20:32 przez Hypno, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypno
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Mapka
Teraz ostatnia mapka od strony Lubartowa czyli z Polski pólnocno-wschodniej
- Załączniki
-
- Lubartów.JPG (90.16 KiB) Przejrzano 5420 razy
- Hypno
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Mapki
Jak z Targów dojechać do naszego hoteliku. W ostatniej części skręcamy w lewo mając po prawej stację paliw. Resztę pokazą tabliczki kierujące do hotelu RELAX
- Załączniki
-
- do_hotelu.zip
- (202.62 KiB) Pobrany 92 razy
- Hypno
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Mapki
Dojazd od strony Zamościa i Chełma (Darek jak byś nie wiedział jak trafić
)
Mijając po prawej MAKRO i OBI zjeżdżamy na kolejnym zjeździe w prawo i ustawiamy się do skrętu w lewo przejeżdżając nad trasą z której właśnie co zjechaliśmy. Dalej jak mapka pokazuje.

Mijając po prawej MAKRO i OBI zjeżdżamy na kolejnym zjeździe w prawo i ustawiamy się do skrętu w lewo przejeżdżając nad trasą z której właśnie co zjechaliśmy. Dalej jak mapka pokazuje.
- Załączniki
-
- Zamosc.JPG (44.78 KiB) Przejrzano 5498 razy
- Hypno
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Mapki
Postanowiłem jeszcze dodać mapkę jak wyjechać z hotelu i trafić na targi. Ponieważ, uliczki na osiedlu gdzie znajduje się nasz hotel są jednokierunkowe, dlatego inaczej się wjeżdża a inaczej wyjeżdża. Na poniższej mapce kolorem czerwonym zaznaczony jest wjazd do hotelu, a zielonym wyjazd. Teraz każdy powinien się czuć już jak rodowity Lubelak.
Jak będzie trzeba umieszczę mapkę dajmy na to z knajpkami.
Jak będzie trzeba umieszczę mapkę dajmy na to z knajpkami.

- Załączniki
-
- hotel_wyjazd.jpg (22.39 KiB) Przejrzano 5479 razy