ZOOWET 2006 - Lublin
Moderator: przynenta
W pelni sie zgadzam Beato.bjarka pisze:Stwierdzam z pełnym szacunkiem, że Hypno jest profesjonalistą.
Znam to miejsce Piotrze ,byłem nie raz .
Jutro jestem od 12 30 do dyspozycji w Lublinie jak ktos bedzie mial problem z trafieniem ,niech dzwoni 607 948 400 ,podjade i poprowadzę ,troche pomoge Piotrowi .
Pozdrawiam DAREK
P.S Dla mnie najlepsza knajpa od strony Warszawy ,jest za Kurowem nazywa sie Bali ,i jest dość dobrze zarosnieta ,zaraz za stacja paliw po lewej stronie .
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
OK teraz informacja dla wszystkich pomagierów, samochód z gratami startuje jutro o godz. 4:00, taki jest plan. Na miejsce powinien dotrzeć około 10:00. Tak więc kto żyw zapraszam już do siedziby targów adres to ul.DWORCOWA 11, na tą godzinę. Oczywiście w miarę możliwości. Jeżeli ktoś ma zamiar przyjechać PKP to informuję, że hala targowa jest w linii prostej 200m od dworca. Dosłownie w lini prostej! Wychodzimy głównym wyjściem i idziemy wzdłuż ulicy która wpada dokładnie na przeciwko dworca. Idziemy dosłownie jakieś 200m, wchodząc w sumie do parku i po prawej stronie jest duży parking i hala targowa.
Podaję jeszcze raz mój numer tel. 606 96 71 27 Zapiszcie sobie bo po pierwsze jutro już raczej mało w sieci będę dostępny, a dwa że wczoraj chociażby były chwile grozy kiedy forum na moment przestało działać!!
Podaję jeszcze raz mój numer tel. 606 96 71 27 Zapiszcie sobie bo po pierwsze jutro już raczej mało w sieci będę dostępny, a dwa że wczoraj chociażby były chwile grozy kiedy forum na moment przestało działać!!
- Michcio
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Próchnicki
Własnie wróciłem do domu.Prace ukończone, ryby pływają woda sie klaruje. Postaram się wstawić kilka fotek. Wybaczcie słaba jakość, robine były w pędzie a poza tym aparat zasługuje na wizyte w serwisie.
- Załączniki
-
- logo to podstawa.JPG (20.35 KiB) Przejrzano 6086 razy
-
- 600tka w locie.JPG (31.7 KiB) Przejrzano 6218 razy
-
- i jej miejsce przeznaczenia.JPG (28.11 KiB) Przejrzano 6219 razy
- Michcio
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Próchnicki
cd
- Załączniki
-
- faza sadzenia roślin.JPG (23.57 KiB) Przejrzano 6217 razy
-
- a wokoło lasy....JPG (32.5 KiB) Przejrzano 6220 razy
Ostatnio zmieniony 17 lis 2006, 02:21 przez Michcio, łącznie zmieniany 1 raz.