Współpraca z firmą Tetra.
Moderator: przynenta
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Współpraca z firmą Tetra.
Chciałbym poinformować wszystkich członków PKMD, że na specjalne zaproszenie firmy Tetra, w dniach 15 i 17 grudnia br. sekretarz PKMD Marek Widur i piszący tę informację przebywali w Warszawie na specjalnym spotkaniu.
Jego celem była uroczysta inaugaracja działań biura firmy Tetra otwartego w Warszawie, a także omówienie sposobów i metod jakie zostaną zastosowane podczas specjalnego cyklu szkoleń, adresowanych do osób zaintersowanych akwarystyką przez Tetra University.
W trakcie narady opracowano także wstępne zasady współpracy, jakie przyświecać będą w przyszłości Tetra University i PKMD.
W moim odczuciu, jest to dowód na to, że w kręgach akwarystycznych systematycznie wzrasta znaczenie i prestiż Polskiego Klubu Miłośników Dyskowców.
Mamy więc kolejny powód do dumy, choć nie jest tajemnicą, że nasze sukcesy okupione zostały ciężką i systematyczną pracą.
Jego celem była uroczysta inaugaracja działań biura firmy Tetra otwartego w Warszawie, a także omówienie sposobów i metod jakie zostaną zastosowane podczas specjalnego cyklu szkoleń, adresowanych do osób zaintersowanych akwarystyką przez Tetra University.
W trakcie narady opracowano także wstępne zasady współpracy, jakie przyświecać będą w przyszłości Tetra University i PKMD.
W moim odczuciu, jest to dowód na to, że w kręgach akwarystycznych systematycznie wzrasta znaczenie i prestiż Polskiego Klubu Miłośników Dyskowców.
Mamy więc kolejny powód do dumy, choć nie jest tajemnicą, że nasze sukcesy okupione zostały ciężką i systematyczną pracą.
Witam Szanownych Panów
Bardzo mi miło, że po publikacji zdjęcia od razu Panowie zwrócili uwagę na jedyną kobietę w tym gronie (oczywiście jeśli chodzi o zdjęcia).
Chciałam tylko sprecyzować sformułowanie (czarna) Tetra- otóż:
Pracuje w firmie EURO-ZOO i jestem Brand Managerem ds. akwarystyki, terrarystyki i oczka wodnego.
W przypadku jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji: Monika.Grynczyk@euro-zoo.com.pl
Pozdrawiam
Monika Grynczyk
Bardzo mi miło, że po publikacji zdjęcia od razu Panowie zwrócili uwagę na jedyną kobietę w tym gronie (oczywiście jeśli chodzi o zdjęcia).
Chciałam tylko sprecyzować sformułowanie (czarna) Tetra- otóż:
Pracuje w firmie EURO-ZOO i jestem Brand Managerem ds. akwarystyki, terrarystyki i oczka wodnego.
W przypadku jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji: Monika.Grynczyk@euro-zoo.com.pl
Pozdrawiam
Monika Grynczyk
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Coś w tym jest !!!!!!!!!!!__monika pisze: Witam Szanownych Panów ........... Chciałam tylko sprecyzować sformułowanie (czarna) Tetra- .........
Jak sami widzicie, Monika wita w swym liście jedynie Panów, a zapomina o naszych Paniach
Straszna z niej chłopaczara - co widać na tym zdjęciu i kolejnych. Faktycznie jest czarna oraz Brand Managerem w Euro-ZOO ........
Ma jednak jedną potworną wadę - nie pielęgnuje dyskowców
- Załączniki
-
- 1. _DSC0207.jpg (111 KiB) Przejrzano 6322 razy
Ostatnio zmieniony 19 gru 2006, 17:40 przez Ambra, łącznie zmieniany 1 raz.
- niki 28
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
- Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY
Zresztą, jak na prawdziwą kobietę przystało{z całym szacunkiem dla naszych Pań}Jak sami widzicie, Monika wita w swym liście jedynie Panów, a zapomina o naszych Paniach
A szkoda.Gdyby mieć takie dyskowceMa jednak jedną potworną wadę - nie pielęgnuje dyskowców
A już myślałem że jesteś obojętny na zalety"żyworódek"i to w dodatku ładnychA ja - cóż - gryzłem palce z zazdrości
Napewno Maciek niedługo się dowiemyna czym polegac ma współpraca z firmą konkrertnie czy np ułatwi zakupy w eurozoo członkom PKMD ??
niki28