Teraz kolej na moje
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
No to jak u mnie ... przyczym ta różnica, że w nocy polowały bocje ... w dzień paletki i już nic pochowanego nawet najgłebiej nie ma ...
Pozytyw z tego taki, że jak dawałem posiekane krewetki do baniaka pół roku temu, to nic moje ryby nie chciały z tego podnieść z dna ani w toni złapać, tylko zaśmiecałem baniak, ale jak zasmakowały w żywych, to teraz jak wrzucę posiekaną koktajlową krewcie to atakują zanim do dna pospada ... a bocje z pod korzeni wychodzą tylko powąchać ... wody smak i zapach krewetki. Warto było, bo wolę dawać kazdy pokarm osobno, niż śmiecić wode mixem, nauczyłem jeść samą spirulinę, nauczyły się same jeść krewetki, z sercem nigdy kłopotu nie miały jak i z discus gran ...
Pozytyw z tego taki, że jak dawałem posiekane krewetki do baniaka pół roku temu, to nic moje ryby nie chciały z tego podnieść z dna ani w toni złapać, tylko zaśmiecałem baniak, ale jak zasmakowały w żywych, to teraz jak wrzucę posiekaną koktajlową krewcie to atakują zanim do dna pospada ... a bocje z pod korzeni wychodzą tylko powąchać ... wody smak i zapach krewetki. Warto było, bo wolę dawać kazdy pokarm osobno, niż śmiecić wode mixem, nauczyłem jeść samą spirulinę, nauczyły się same jeść krewetki, z sercem nigdy kłopotu nie miały jak i z discus gran ...
-
- senior
- Imie i Nazwisko: Mikołaj Czernichowski
- Kontaktowanie:
Byłem i widziałem. Bogdan zdradził mi tajemnicę: rośliny i ryby są sztuczne, wody nie ma -dlatego tak przeźroczysto.
A tak poważnie: akwarium jest tak piękne, że nie ma znaczenia kto tam zamieszkuje, ale my wiemy i widzieliśmy te rybki.
Dwa w jednym.
Podziwiam Basie Bogdana, bo to w zasadzie jej zasługa.
Basiu serdecznie Ci gratuluję akwa i mieszkańców.
Mikołaj.
A tak poważnie: akwarium jest tak piękne, że nie ma znaczenia kto tam zamieszkuje, ale my wiemy i widzieliśmy te rybki.
Dwa w jednym.
Podziwiam Basie Bogdana, bo to w zasadzie jej zasługa.
Mikołaj.
- Bogdan
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Bogdan Mosór
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jaroszowiec k/Olkusza
- Kontaktowanie:
MikołajCz pisze: Podziwiam Basie Bogdana, bo to w zasadzie jej zasługa.
Mikołaj.
A ja myślałem że mam w Lublinie kolege.

I roślinek dostał i krewetek, że nie wspomne o półdziobkach a on tak mi się odpłacił.

Całą moją ciężką prace przypisał mojej żonie.
I to ma być sprawiedliwość ???