Korzeń-warto czy nie?
Moderatorzy: mkozubski, krisaczek
- gajowa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Barbara Bogdańska
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Rafał pisał, że sprzedaje swoje ryby, ale na forum Mysiara w jego temacie o "czerwonych smokach".
To był najciekawszy wątek do czytania. Nie zdziwiłabym sie jakby któregoś dnia napisał książkę, gdyż ma talent do przekazywania swojej wiedzy i doświadczeń. Przyjemnie sie czyta jego wypowiedzi. Pamiętacie wątek o "owczarkach niemieckich"?
Basia Gajowa
To był najciekawszy wątek do czytania. Nie zdziwiłabym sie jakby któregoś dnia napisał książkę, gdyż ma talent do przekazywania swojej wiedzy i doświadczeń. Przyjemnie sie czyta jego wypowiedzi. Pamiętacie wątek o "owczarkach niemieckich"?
Basia Gajowa
- CraNcH^MS
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Stafarczyk
F@rmer mogę potwierdzisz to co piszesz. Kupiłem korzeń w sklepie, dodatkowo gotowałem go w soli w domu. Po kilku dniach w akwarium wystąpił białawy nalot usunąłem go dwa razy mechanicznie potem bezpowrotnie zniknął.F@rmer pisze:Rafał: on byl gotowany w roztworze solnym a potem jeszcze go moczyłem. Czytalem na innym forum ze goście mieli coś podobnego i po 2 tygoniach znikło.
-
- nowicjusz
- Imie i Nazwisko: Krisu
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Piase/Wroce
- Kontaktowanie:
nabylem droga kupna kawal gnata moheniowego narazie sluzy do bawrienia wody na herbaciany kolor /nawet sie komponuje/ oraz do celow ozdobnych podobno ma obnizac ph a czy lokatorzy zadowoleni ?
aha nie probowalem z niego zrobic zupy korzennej ani innej potawy nie gotowalem w soli nie odprawialem zadnych czarow nie palilem zielska nie zakopywalem na 100 lat
ryby zyja korzen ma sie tez dobrze
pozdrawiam
aha nie probowalem z niego zrobic zupy korzennej ani innej potawy nie gotowalem w soli nie odprawialem zadnych czarow nie palilem zielska nie zakopywalem na 100 lat

ryby zyja korzen ma sie tez dobrze

pozdrawiam