problemy ze strona discus.org.pl
Moderator: stanpiter
-
krzysztof19615
- junior

- Kontaktowanie:
-
fangornn
- entuzjasta

- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
Tak tak, podobno sprawę forum "mysiar" poruszyła komisja trójstronna niemiecko, polsko, rosyjska przy okazji rozwiązywania problemów z handlem polskim mięsem. W kwestii naszego forum, Jarosław K. był nieugięty, to mu rękę złamali.kubamajer pisze:Panowie, to jest sprawa polityczna. Układ jest silny, silniejszy niż myślałem..
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Myślę, że to nie koniec i tego mu życzę.GościaK pisze:a może to koniec forum mysiara?
Z drugiej strony, będąc solidnie skarcony przez moderatora wspomnianego Forum, który swego czasu dokładnie wykasował moje dość długie wywody w jednym z tematów za samo pisanie skrótu "PKMD" jako nieprawomyślnego, postanowiłem niniejszym złożyć skargę na moderatora naszego tematu - Cocoloco.
Szanowny moderatorze - wykazuj tyle energii w tropieniu śladów istnienia tamtego forum jak wspomniany moderator. Kasuj, banuj, dręcz i męcz tych, co się odważają myśleć nieprawomyślnie.
Wszak nasze Forum musi być jedyne w Internecie !!!!!!
Mam nadzieję, że mojej kpiny nikt nie potraktuje poważnie, choć jak w każdej satyrze, coś tkwi pod podszewką uśmiechu.