tylko dla użytkowników discus.org
Moderator: stanpiter
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
tylko dla użytkowników discus.org
www.discus.org.pl .
Wątek nie podlega moderacji .
Proszę osoby nie zainteresowane problemami forum z tego adresu o nie pisanie niepotrzebnych postów . Ten wątek to pomoc naszego forum aby koledzy z sąsiedniego mogli podtrzymać kontakt i załatwić niedokończone sprawy .
Wątek nie podlega moderacji .
Proszę osoby nie zainteresowane problemami forum z tego adresu o nie pisanie niepotrzebnych postów . Ten wątek to pomoc naszego forum aby koledzy z sąsiedniego mogli podtrzymać kontakt i załatwić niedokończone sprawy .
- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Ireneusz Kaczor
- Kontaktowanie:
- birdas
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra
Tak ... ale o tym forum (PKMD) też wie garstka - z reguły stałych bywalców naszego forum. Już dostawałem e-mail'e czy nie wiem co się dzieje z discus.org.pl bo np. ktoś sprzedał ryby, wpłatę na koncie zaksięgował i tyle - brak e-mail'a, telefonu, numeru GG itp. osoby która sprzedała/kupiła rybki. Boję się, że jak forum szybko nie zadziała to wielu użytkowników po prostu z niego zrezygnuje. Jakby ktoś wiedział na jakim jesteśmy etapie w związku z awarią to mógłby coś napisać.
A swoją drogą napiszę, że zakupiłem nowy aparacik tak więc teraz moje fotki powinny osiągnąć przynajmniej przeciętną jakość.
P.S.
Irku wyjazd nadal aktualny ?
A swoją drogą napiszę, że zakupiłem nowy aparacik tak więc teraz moje fotki powinny osiągnąć przynajmniej przeciętną jakość.

P.S.
Irku wyjazd nadal aktualny ?
- stanpiter
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Piotr Stanaszek
Nie taka znowu garstka, jak masz namiary na pytających o forum Mysiarabirdas pisze:Tak ... ale o tym forum (PKMD) też wie garstka
podeślij im link do tej strony i tyle.
ps. Jak dokonuje jakiejś wpłaty, to zawsze odpisuje namiary bo gdy ktoś dowcipny odetnie mi przewody, to jeszcze telefon i/lub adres zostaje.
- birdas
- entuzjasta
Tak robię ... ale większość namiarów to pozostała w wiadomościach prywatnych na tamtym forum.jak masz namiary na pytających o forum Mysiara
podeślij im link do tej strony i tyle.
Piotrze piszesz do mnie jakbym był jakiś "nie dzisiejszy".Jak dokonuje jakiejś wpłaty, to zawsze odpisuje namiary bo gdy ktoś dowcipny odetnie mi przewody, to jeszcze telefon i/lub adres zostaje.

Ja to dobrze wiem, że jak się finalizuje tranzakcję to warto zabepieczyć sobie takie informacje o kupującym/sprzedającym. Szczególnie o sprzedającym bo to z reguły leży w interesie kupującego.
Z drugiej strony ciężko było przewidzieć, że forum padnie ... w ostatnim okresie nie było żadnych problemów.
Oby tylko treści nie wcięło (mam nadzieję, że ktoś to archiwizuje systematycznie) ... wyobrażacie sobie forum puste ?
- stanpiter
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Piotr Stanaszek
Nie nerwuj siębirdas pisze:Piotrze piszesz do mnie jakbym był jakiś "nie dzisiejszy".![]()
Ja to dobrze wiem, że jak się finalizuje tranzakcję to warto zabepieczyć sobie takie informacje o kupującym/sprzedającym. Szczególnie o sprzedającym bo to z reguły leży w interesie kupującego.
Z drugiej strony ciężko było przewidzieć, że forum padnie ... w ostatnim okresie nie było żadnych problemów.
Oby tylko treści nie wcięło (mam nadzieję, że ktoś to archiwizuje systematycznie) ... wyobrażacie sobie forum puste ?

- IreneuszKaczor
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Ireneusz Kaczor
- Kontaktowanie:
- birdas
- entuzjasta
Na pewno będzie nas dwóch. Co do Romka to nie wiem. Ciężko mi się z nim dogadać - niby jedzie ale nie wiem czy na pewno. Ma ostatnio też urwanie głowy w pracy, na e-maile, GG nie odpisuje. Jak dzwonię i o czymś gadamy to zawsze kończy się na "zadzwonię i powiem jutro" a jutro nie dzwoni itp. itd.
Myślę, że za tydzień o tej porze będzie wypracowana 100% decyzja w tej sprawie
Myślę, że za tydzień o tej porze będzie wypracowana 100% decyzja w tej sprawie

- przynenta
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Tomasz Uler
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pruszków
- Kontaktowanie:
Ładny gest ze strony Prezesa. 
Co do Mysiara to już pisałem, że było włamanie (u usługodawcy) i nie mogą się pozbierać?
Piotr niestety jest w Libii.
Ciekawy jestem, co z tego wyniknie.
Kiedyś znalazłem stronę z forum wyglądała tak jakby to była strona testowa discus.org.pl
Może ktoś ją kojarzy. Swoją drogą parę osób proponowało reaktywację na swoim serwerze.
Tomek

Co do Mysiara to już pisałem, że było włamanie (u usługodawcy) i nie mogą się pozbierać?

Piotr niestety jest w Libii.
Ciekawy jestem, co z tego wyniknie.
Kiedyś znalazłem stronę z forum wyglądała tak jakby to była strona testowa discus.org.pl
Może ktoś ją kojarzy. Swoją drogą parę osób proponowało reaktywację na swoim serwerze.
Tomek
- birdas
- entuzjasta
O włamaniu pisałeś dobre kilka(naście) dni temu. Może wiadomo jakie są szanse na uruchomienie forum i mniej więcej kiedy ?przynenta pisze: Co do Mysiara to już pisałem, że było włamanie (u usługodawcy) i nie mogą się pozbierać?![]()
No nieźle ... perspektywy nie wyglądają za dobrzePiotr niestety jest w Libii.

Też mam serwer którym zarządzam, ale niestety takiej możliwości nie mam (serwerek jest w pracy). Zresztą w godzinach dopołudniowych mam takie straszne obciążenie łącza, że tylko byście psioczyli.Swoją drogą parę osób proponowało reaktywację na swoim serwerze.
Swoją drogą budować całą tę bazę wiadomości, pisać wszystko od początku itp. to jest IMHO bez sensu.
- przynenta
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Tomasz Uler
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pruszków
- Kontaktowanie:
Pierwszy komunikat. Dostęp zabroniony.Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
a dziś
Tylko lub aż Nie znalazł strony.Not Found
The requested URL /forumsm/index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Czyżby coś rzeczywiście grzebali na serwerze?