W stajni Farmera (Galeria)
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Chłopaki zostawcie coś dla mnie do obsmarowania 
Chciałem zapytać z jakim przymiarem rozsadzałeś anubiasy? Calowym czy milimetrowym? Wygląda na to że tak czy siak tolerancja w odstępach pomiędzy nimi jest niewielka...
A tak na poważnie, to gdzieś w tej całej "kompozycji" zagubiła się jak na mój gust wielkość zbiornika. 150 x 50 x 50 to spory kawałek szkiełka a na tych zdjęciach wygląda jak kotnik dla molinezji...
Jak na wprawkę to zaliczyłeś 1) chowanie kostek napowietrzających w kupkach kamieni 2) precyzyjne sadzenie roślin pod linijkę 3) przekonanie korzenia żeby nie wypływał ... 4) .... i ryb żeby nie odleciały
Mam nadzieje że znasz się na żartach. Ale bądźmy szczerzy nie powaliło na kolana.

Chciałem zapytać z jakim przymiarem rozsadzałeś anubiasy? Calowym czy milimetrowym? Wygląda na to że tak czy siak tolerancja w odstępach pomiędzy nimi jest niewielka...
A tak na poważnie, to gdzieś w tej całej "kompozycji" zagubiła się jak na mój gust wielkość zbiornika. 150 x 50 x 50 to spory kawałek szkiełka a na tych zdjęciach wygląda jak kotnik dla molinezji...
Jak na wprawkę to zaliczyłeś 1) chowanie kostek napowietrzających w kupkach kamieni 2) precyzyjne sadzenie roślin pod linijkę 3) przekonanie korzenia żeby nie wypływał ... 4) .... i ryb żeby nie odleciały

Mam nadzieje że znasz się na żartach. Ale bądźmy szczerzy nie powaliło na kolana.
może to przez korzeń? (jego dł. 120 cm)150 x 50 x 50 to spory kawałek szkiełka a na tych zdjęciach wygląda jak kotnik dla molinezji...
tylko może to tak wygladać ale jest inaczej;]precyzyjne sadzenie roślin pod linijkę
Głowa całaMożesz na próbę uderzyć się w głowę takim kamieniem - ryba zrobi to z większą szybkością .

ps. zrobie coś z tymi kamieniam
może sie ktoś zlituje i da jakiegoś plusa

- artifex
- junior
- Imie i Nazwisko: artifex
- Miejsce zamieszkania/miasto/: POLSKA
na pierwszy rzut oka trochę przyduży ten korzeń, zbędne kamienie no i tak jak powyżej zauważono trochę bardziej naturalnie je urządź, pooglądaj se akwaria pod palety innych forumowiczow, niektórymi naprawdę można sie zainspirować. Także radzę sprzedać lub wymienić neony inesa będą się czuć nie komfortowo. w wysokiej temp. no i im mniejsza obsada współlokatorów na początek do palet tym łatwiej się troszczyć o te fajne rybki:)
pozdrawiam i życzę powodzenia w zakładaniu akwa
pozdrawiam i życzę powodzenia w zakładaniu akwa
czas się podnieść, unieść czoło i wykąpać z błota. Czas działać.
Ps.
Panowie dzieki z góry za ostre wypowiedzi napewno mnie zmobilizują do dalszej i estetycznej pracy przy zbiorniku. Nie powiem że niektóre wypowiedzi mnie nie bolały, życie jest okrutne trzeba się z tym pogodzić.
Za parę tygodni jak już bedą naleśniczki
to przedstawie kolejną odsłone Stajni F@rmera. Ale w tedy Alku i Piotrku i inni .... proszę o łagodne potraktowanie mojej farmy ;]
Ps.
Panowie dzieki z góry za ostre wypowiedzi napewno mnie zmobilizują do dalszej i estetycznej pracy przy zbiorniku. Nie powiem że niektóre wypowiedzi mnie nie bolały, życie jest okrutne trzeba się z tym pogodzić.
Za parę tygodni jak już bedą naleśniczki

- Hypno
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Piotr Smoleń
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
- Kontaktowanie:
Wiesz przysłowie z Jasiem i Janem dotyczy także Oli i Aleksandry więc ....
Ale Twoja baba to Twój problem
Choć życie pokazuje że panie czasami zmieniają się jak widzą już dorodne placuszki w zbiorniku a jeszcze bardziej jak zobaczą jak ta banda durnych facetów mimo że kłócą się przez internet to przed imprezą zapierdzielają jak mrówki podczas przygotowywania stoiska na dajmy na to wystawie. Ba.... takie kobiety są dla nas skarbami klubowymi, choć nie przeczę że mężowie mają lepiej
Ale parzenie hektolitrów kawy podczas nocnej demolki stoiska jest jak anielski śpiew w takich warunkach.