spotkanie w Poznaniu
Moderator: przynenta
- bqa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Maciej Dziedzic
- Kontaktowanie:
Oj żałuj - bo było naprawde nieźlecocoloco pisze:Niestety żona przesunęła imieniny i nie dotarłem - jednak oglądajac fotki żałuję że nie zapewniłem sobie kilku "cichych dni"

-
- senior
- Imie i Nazwisko: JERZY KRAWCEWICZ
- Miejsce zamieszkania/miasto/: JAROCIN
Mnie najbardziej cieszy przyjazd Darka - wiem że przywiezie mi te ryby które kupiłem przeszło rok temu przed wystawą w Rzeszowie - już się nie mogę doczekać aby zobaczyć jak wyrosły - może nawet z dzieciakami będą . Wiem że Darek ceni więcej honor niż pieniądze . Do zobaczenia DarkuPrzyjadą:
Ambra, Jurek Kaszuba, Irek Kaczor, Birdas, Mare777, Gajowy, BQA + 1, Brodacz + 7, DariuszMT z rodzinką, Arkadiusz, Sarenkas, Karpiu66 + 1, Piotr Traczyk, Chiko, + tubylcy....
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Ok - napiszę co nie było przyjemne w Poznaniu .
Pomysł z grilem prawie pod gołym niebem to szalony pomysł szalonych ludzi jeżeli się robi to w lutym w godzinach wieczornych .
Było tak zimno na początku że śniegu w ognisku było więcej niż ognia . Zimno dym po oczach - to był wstęp . Dałem dyla na kawę i dwa drinki i po powrocie szło już wytrzymać ale tylko osobom które stały bliżej ogniska i tym co wodę ognistą testowali . Reszta fajnie , nowe twarze nowe znajomości .
Z chęcią przyjadę na ognisko do Poznania ale warunkiem jest że krótki rękaw będzie modą ulicy .
Pomysł z grilem prawie pod gołym niebem to szalony pomysł szalonych ludzi jeżeli się robi to w lutym w godzinach wieczornych .
Było tak zimno na początku że śniegu w ognisku było więcej niż ognia . Zimno dym po oczach - to był wstęp . Dałem dyla na kawę i dwa drinki i po powrocie szło już wytrzymać ale tylko osobom które stały bliżej ogniska i tym co wodę ognistą testowali . Reszta fajnie , nowe twarze nowe znajomości .
Z chęcią przyjadę na ognisko do Poznania ale warunkiem jest że krótki rękaw będzie modą ulicy .
- bqa
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Myślisz,że dlaczego nie wrzuciłem jednak fotek nocą ? Bo pomyslałem, że przejrze je mniej zmęczonycocoloco pisze:wrogów szukasz ??to wmontuje kilka fotek z zaśnieżonej agroturystykiczęść fotek powinna być pewnie zniszczona przed oglądaniem .

A tak na poważnie to łacze strasznie wolno działało - post szedł pół godziny - więc dałem za wygraną... Ale juz jestem w domu

- bqa
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
A tak, mniej więcej - to wyglądało podczas ogniska - niestety dotarłem później - więc fotki mam tylko z "integracji"
Ale wiem, że fotografów tam było całe mnóstwo, wiec licze na to, że będą też fotki z Palmiarni.
P.S.
Z moich fotek, po przejrzeniu, tylko kilka nadaje sie do publikacji

P.S.
Z moich fotek, po przejrzeniu, tylko kilka nadaje sie do publikacji

- Załączniki
-
- imprezka1.jpg (22.94 KiB) Przejrzano 6959 razy