ryby-Stendker
Moderator: stanpiter
- stachu
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Stanisław Kaczorowski
- Kontaktowanie:
ryby-Stendker
Wybieram się po ryby do Stendkera tak więc w ramach POMOCY KLUBOWEJ ! mogę członkom z klubu coś przywieźć.
Ryby można zobaczyć na www.diskuszucht-stendker.de
Zamówienia przyjmuje do końca lutego,kontakt telefoniczny a najlepiej na naturadiscus@interia.pl
pozdrawiam
Ryby można zobaczyć na www.diskuszucht-stendker.de
Zamówienia przyjmuje do końca lutego,kontakt telefoniczny a najlepiej na naturadiscus@interia.pl
pozdrawiam
- bjarka
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Beata Jarka
- Kontaktowanie:
Bardzo bym chciała mieć dwie czerwone jednolicie, jak największe. Najlepiej gdyby to była para, bo moga się trafić dwa samce, a ja mam dość samców
. Jednak nie bardzo sobie wyobrażam transport. Najpierw z Niemiec do Chorzowa, a potem do Ostrołęki? Najlepiej byłoby, gdyby jotka przechował mi te ryby u siebie, bo wiem że dla niego też będziesz wiózł. Ja bym przy okazji od niego odebrała, bo będę w Poznaniu w kwietniu. Stachu podaj cenę i nr swojego konta na priva.

- Jeki
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Łukasz Osieka
No i przyjechały
14 rybek 8cm i 2 - 10 cm. Dotarły w świetnej kondycji, mimo długiej podróży. Po półtora godzinnej aklimatyzacji, trafiły do "domu" po chwili już buszowały, zwiedzając nowe lokum.

14 rybek 8cm i 2 - 10 cm. Dotarły w świetnej kondycji, mimo długiej podróży. Po półtora godzinnej aklimatyzacji, trafiły do "domu" po chwili już buszowały, zwiedzając nowe lokum.
- Załączniki
-
- Resize of Rotation of zdjęcie 037.jpg (29.73 KiB) Przejrzano 7997 razy
-
- Resize of Rotation of zdjęcie 038.jpg (30.58 KiB) Przejrzano 7997 razy
-
- Resize of zdjęcie 019.jpg (42.4 KiB) Przejrzano 7997 razy
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Rybki od Stacha docierają też nad morze ... parka fire red w trakcie aklimatyzacji i kwarantanny.
- Załączniki
-
- DSC00613.JPG (28.42 KiB) Przejrzano 7803 razy
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2007, 08:39 przez _TOM_, łącznie zmieniany 1 raz.