MOJE SKROMNE 450 Z NALEśNIKAMI.
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
-
- junior
MOJE SKROMNE 450 Z NALEśNIKAMI.
Narazie tylko 450, ale w niedalekiej przyszłości nawet 1000.
- Załączniki
-
- 1.JPG (39.29 KiB) Przejrzano 7590 razy
-
- junior
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Na drugim zdjęciu tło nadal się nie prezentuje dobrze, jak dla mnie, bardziej przypomina mi malunek mojej córki, niż kawałek natury.
Ja bym je polał klejem i posypał tym samym żwirkiem co jest na dnie baniaka, wtedy by pewnie pasowało jak ulał do wystroju baniaka.
Ile ma ten baniaczek w takiej obsadzie, wygląda mi na młody, albo tak ładnie posprzątany.
Ja bym je polał klejem i posypał tym samym żwirkiem co jest na dnie baniaka, wtedy by pewnie pasowało jak ulał do wystroju baniaka.
Ile ma ten baniaczek w takiej obsadzie, wygląda mi na młody, albo tak ładnie posprzątany.
-
- junior
Jeżeli chodzi o tło to rzeczywiście wygląda na grafikę wziętą z czołgu, ale nie bardzo mogę je zmienić bo dostęp do niego mam narazie utrudniony ale z czasem zmienię je na pewno. odnośnie baniaczka, to ma on wymiary 150x50x60, woda, czysta bo w dniu robienia fotek była podmiana 80 l i rano odpaliłem drugi filtr po awarii. rybek pływa 14 ale 4 są do odstrzału.
- Characidae
- junior
- Kontaktowanie:
-
- junior
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
jeszcze są takie z serii zatopiona atlantyda więc ja nie mam tej pewności . Może nie jest rewelacyjne może trochę kiczowate ale moim zdaniem widziałem gorsze . Reszta uderza skromnością co jest plusem . Pewnie po kilku dniach siedzenia przed tym zbiornikiem zaakceptowałbym i tło .W konkursie na najbrzydsze tło pewnie bym wygrał
- birdas
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra
Tło jest jakie jest. Ja kiedyś miałem tło w postaci tapety kolorowej, później tło strukturalne wewnętrzne, teraz mam tapetę jednolitą koloru szarego. Ale to i tak bez znaczenia bo jej nie widać (rośliny zarosły wszystko). U Ciebie za jakiś czas roślinki podrosną i też to jakoś się zleje w całość. W Twoim akwa podoba mi się, że rybki pływają po całym akwa i jest takie wogóle fajne 

- Characidae
- junior
- Kontaktowanie:
- vega1
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
Eee tam,TOM-a znam tylko ze zdjęcia z forum więc nie myśl że bronie go bo to mój dobry znajomy,ale uważam że jesteś "ciut" niesprawiedliwy.Characidae pisze: ZAWSZE WSZYSTKICH KRYTYKUJESZ, MOŻE NAJWYŻSZY CZAS ZACZĄĆ OD SIEBIE.
Tło mogłoby być lepsze ale pomijając tą rzecz to akwarium jest bardzo ładne.
Natomiast zawsze do szału doprowadzają mnie stwierdzenia typu "rybki do odstrzału".Co to znaczy???

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 20:16 przez vega1, łącznie zmieniany 1 raz.