Może masz rację Bogdan, jutro będzie po 1szym ... zobaczymy co zobaczę jutro z rana na tej patelni ... albo po północy zerknę ... może już wtedy będą tutaj jakieś naleśniki ???A może po pierwszym wzrok się wyostrzy ?
MOJE SKROMNE 450 Z NALEśNIKAMI.
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
- Bogdan
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Bogdan Mosór
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jaroszowiec k/Olkusza
- Kontaktowanie:
Źle się wyraziłem._TOM_ pisze:Może masz rację Bogdan, jutro będzie po 1szym ... zobaczymy co zobaczę jutro z rana na tej patelni ... albo po północy zerknę ... może już wtedy będą tutaj jakieś naleśniki ???A może po pierwszym wzrok się wyostrzy ?
Mówiąc po pierwszym miałem na myśli pierwszy kieliszeczek lub pierwszą szklaneczkę oczywiście wypitą .

- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Ja Ci to Sławeczku wytłumaczę.vega1 pisze: .......... Tło mogłoby być lepsze ale pomijając tą rzecz to akwarium jest bardzo ładne.
Natomiast zawsze do szału doprowadzają mnie stwierdzenia typu "rybki do odstrzału".Co to znaczy???![]()
Pozdrawiam
Kolega ma plastyczne zdolności do tworzenia pejzaży maskujących - co widać. To takie wypisz wymaluj wojskowe ciągoty (tu czołg przymaskować, tu transzeje).
Wspominam o tych możliwościach, bo niedługo i TOM ma się wprawiać nilitarnie i nie wiadomo z czym wyskoczy jak wróci do domu ...
Wracając do tematu. Jak ktoś ma takie militarne zacięcie, to i do ryb będzie strzelał

Ja w swym nowym mini-baniaczku, który jak wiesz buduję, zrobiłem tło holenderskie (tylna szyba zamalowana na czarno). Nim akwarium nie nabierze rumieńców, pewnie będzie doskonałą propozycją dla klientów zakładów pogrzebowych

Jak z tego wynika, każdy z nas ma inny gust, a z nim trudno dyskutować. Poszukiwania to miara postępu .....
-
- junior
Widzę, że moje tło zrobiło wielką sensację
, ale chyba po dzisiejszej rozmowie z jednym z moich kolegów, baniak zmieni całkowicie wystrój tzn zniknie z niego prawie wszystko.
Ale ja nie o tym.
Może czas pokazać ryby, ale nie te w akwarium, które fotki są zamieszczone w tym wątku, lecz w zbiorniku, który stoi w drugim pokoju.

Ale ja nie o tym.
Może czas pokazać ryby, ale nie te w akwarium, które fotki są zamieszczone w tym wątku, lecz w zbiorniku, który stoi w drugim pokoju.
- Załączniki
-
- DSC05103.JPG (33.13 KiB) Przejrzano 5813 razy
-
- junior
-
- junior
-
- junior
-
- junior