co to jest?
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
Nie tylko z tym są problemy. Może by tak Marcina wprowadzić w arkana techniczne jeśli Wielka Rada się zgodzi by coś jego okiem zobaczyc i przystosowac do zmian jakie niesie życie. A wpierw by może nowy temat założyć:Hypno pisze:Coś chyba nam forum świruje.
Co byś chciał zmienić w funkcjonowaniu FORUM lub z czym masz kłopot
JaK się wypowiedzą inni to może razem z Marcinem zrobicie coś co nie będzie szwankowało a będzie użyteczne dla WSZYSTKICH.
IMO tak tylko glośno myslę by nie powiedział ktoś, że widze tylko czubek własnego buta.
Adam
- birdas
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra
Ja tylko widzę pewne różnice (zalety i wady) funkcjonowania jednego i drugiego forum (jak pewnie większość z Was) - z punktu widzenia osoby korzystającej. Nie znam tego oprogramowania i nie wiem jakie ono daje możliwości konfiguracyjne.adamn pisze: Nie tylko z tym są problemy. Może by tak Marcina wprowadzić w arkana techniczne jeśli Wielka Rada się zgodzi by coś jego okiem zobaczyc i przystosowac do zmian jakie niesie życie.
Wiem tylko, że zarządzanie odbywa się poprzez www i nic poza tym. Wydaje mi się, że do poprawek (jeśli takie byłyby konieczne), zmian wystroju itp. elementów to ja się nie nadaję.
Ani mnie to nigdy nie interesowało, ani nie mam żadnych doświadczeń, ani nie chcę brać tego na siebie - już nie mówiąc o odpowiedzialności.
Taki wątek mógłby być ... ale oczywiście to zależy od administratora czy wogóle zmiana czegokolwiek jest możliwa i czy wchodzi w grę.A wpierw by może nowy temat założyć:
Co byś chciał zmienić w funkcjonowaniu FORUM lub z czym masz kłopot
Marcin już i tak na nic nie ma czasu ... więc się tego z punktu widzenia praktycznego nie podejmieJaK się wypowiedzą inni to może razem z Marcinem zrobicie coś co nie będzie szwankowało a będzie użyteczne dla WSZYSTKICH.

No ale dzięki Adaś, że masz taką wiarę we mnie

- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Znów wraca pewna historia dlaczego mamy to co mamy a nie mamy ................ . Oczywiście wątek można założyć ale ja wiem że za jakieś 2 miesiące przechodzimy na inny portal i zmieniamy oprogramowanie . Tak że w moim odczuciu nie ma sensu dokonywać zmian teraz bo tylko napracują się administratorzy .
Wielka Rada to administratorzy i moderatorzy tego forum - są po to aby każdy kto ma problemy mu je rozwiązać i tez po to aby nawigacja była łatwa po stronach .
Ciekawi mnie jak ktoś rzuci pomysł zmiany kolorystyki ( bo mu nerwy puszczają od zielonego ) ile będzie propozycji kolorów . Beacie może akurat brązowy pasować do torebki a mi szary do klawiatury .
Wielka Rada to administratorzy i moderatorzy tego forum - są po to aby każdy kto ma problemy mu je rozwiązać i tez po to aby nawigacja była łatwa po stronach .
Ciekawi mnie jak ktoś rzuci pomysł zmiany kolorystyki ( bo mu nerwy puszczają od zielonego ) ile będzie propozycji kolorów . Beacie może akurat brązowy pasować do torebki a mi szary do klawiatury .
IMO - a czy nie jest możliwe juz teraz zobaczyć co on w sobie ma i jak to wpłynie na funkcjonowanie poprawne FORUM. Fachowiec z dziedziny na coś by mógł juz zwrócic uwagę by potem się nie miotali wszyscy. Z reguły jak się zmiania oprogramowanie to jest wolna amerykanka przez jakiś czas bo cos nie dograno. Teraz ja się miotam bo przy wysyłaniu posta lub priva pokazuje mi, że nie może znaleźć strony .... lub strona nie działa. Rozumiem, że wiadomiść nie wysłana i potem jak patrzę na temat to mam ich 3-4 takie same. Trzeba kasować ale od końca. Tylko głośno myślę.cocoloco pisze:za jakieś 2 miesiące przechodzimy na inny portal i zmieniamy oprogramowanie . ...
Adam