Bogdan pisze:Rafał ile trzeba będzie "zapłacić " za lekcje fotografii macro ?

Rafał
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Bogdan pisze:Rafał ile trzeba będzie "zapłacić " za lekcje fotografii macro ?
Wyraźnie napisałem, że defekt tyczy młodej ryby. Pozwoliłem sobie powiększyć zdjęcie ale na normalnym też widac jak nic. Z tego młodego nie ma prawa już wyrosnąć nic przyzwoitego. Zreszta małe jest po SS - jeśli ktoś nie wierzy to niech policzy paski a dodatkowo jest ciemny jak noc - dziś jest zaćmienie księżycastachu pisze: Defektu skrzela nie zauważyłem,chyba że mówimy o innym zdjęciu,co do ryby dorosłej to nie jest aż tak stara a nawet jeśli to co z tego ??????
Teraz się nie dziwię dlaczego sprzedawane byłu ryby na .... pozaklasowe (takie jak ta mała). Aby tak patrzyć to trzeba wiele razy zadołować by się potem nie ocknąć z głowa ..... Darek kwiecień za miesiącDARIUSZMT pisze: Chciałes powiedzies ,ze ma oko spaczone ,bo wszedzie widzi deformacje ....
Alek piękno pieknem a jakośc jakością. No chyba, że PKMD nie chce propagowac ryb zdrowych, kształtnych, wolnych od wad ... bez względu na to skąd są i kto je posiada. Co do wspomnianej stopy to nie wpływa ona na jakośc "narybku" jak w naszym przypadku (uszkodzona pokrywa skrzelowa - wada genetyczna). Jeszcze sobie zobaczcie zdjęcie nr 3 w kolejności tematu z otworkami zawierającymi .... ale to inna bajkacocoloco pisze:Adam - tu chodzi o piękno fotki a nie o ........................
.
AdamN o jakiej wygranej Ty mowisz ? Znowu cos Ci sie pozajaczkowalo... Pisalem Ci juz na forum Mysiara ze zaklad sie odbedzie gdy ja bede mial na to czas ! Widze ze chetnie rozdajesz zwlaszcza nieswoje a juz najchetniej te niewygrane. Poniewaz jak wiesc gminna niesie podobno nie stac Cie na wpisowe w wysokosci 100zl aby zostac czlonkiem ( cokolwiek to znaczyadamn pisze:Ponieważ już przeznaczyłem jedną wygraną z Adamem D. na fundusz zakupu filtra dla PKMD (czekam na potwierdzenie wpłaty) to druga pójdzie jak wiesz dla dzieci z domu dziecka - adres znasz. Adam
Zdecydowanie źle - a konkretnie ktoś w nieodpowiedzialny sposób użył flesza - zapewne tego wbudowanego w aparat - i "przepalił". Nad ujęciem też można by cokolwiek popracować (tzn. pstryknąć więcej, żeby było z czego wybieraćBogdan pisze:Idąc za radą Rafała troszke poczytałem na ten temat i wydaje mi się że to zdjęcie jest źle oświetlone, ale może mi się tylko wydaje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości