pow 120x
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, Kazimierz1961
Jestes basza z .... bo gdybyś czytał dokładnie o co Cie proszę od roku (FDMD) - to napisane jest:deptak pisze:Jesli 2 ostatnie zdjecia to nicienie to ja jestem basza ukrainski![]()
Gdybyś chodź trochę sobie trudu zadał i poszukał w lietraturze (fakt nie masz NIC) to SAM byś tam zobaczył to co przedstawiam powyżej. Nie wspomne o necie bo tu też są przykłady martwych niecieni po leczeniu niektórymi środkami. Co do uczciwosci to zakładam, ze stwisz się u mnie w tej połowie roku (ale jestem wyrozumiały po raz trzeci) i załatwisz sprawę jak trza. Konto PKMD znaszdeptak pisze:...niestety zwykla uczciwosc nakazuje mi odzywanie sie gdy wierutne bzdury opowiadasz....
pozdrawiam
Tu nie ma nic z wymyślenia czy wykombinowania a jest to już od dawna stwierdzone przez autorytety w tej dziedzinie.deptak pisze:Adamie
Uchyl rabka tajemnicy i napisz mi prosze na jakiej to podstawie wykoncypowales ze to wylinka i w dodatku samicy !!!....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość