problemy ze strona discus.org.pl
Moderator: stanpiter
-
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Tomasz Dzierwa
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
J-23 pisze:Bez urazy..WASI OJCOWIE by inaczej gadali. Bo wyście podnieśli ręce do góry i oddali pozycje praktycznie bez walki. Przez co ja mam teraz Sillingów na karku...ech...
J-23
deptak pisze:Bylo juz forum ortograficzne pomalu idziemy w kierunku geografii oraz historii ??
Coraz bardziej mi się tutaj podoba. Nigdzie chyba nie będę się tak dobrze bawić jak na tym forum.cocoloco pisze:Jachu zadziwiasz mnie - Poloska Połnocna to to samo co połówka pół-mocna . Czy tylko ten podpis po takiej flaszce wymyśliłeś .
-
- senior
teraz widac co Ci się najbardziej podoba.....sam się przyznałeśfangornn pisze:J-23 pisze:Bez urazy..WASI OJCOWIE by inaczej gadali. Bo wyście podnieśli ręce do góry i oddali pozycje praktycznie bez walki. Przez co ja mam teraz Sillingów na karku...ech...
J-23deptak pisze:Bylo juz forum ortograficzne pomalu idziemy w kierunku geografii oraz historii ??Coraz bardziej mi się tutaj podoba. Nigdzie chyba nie będę się tak dobrze bawić jak na tym forum.cocoloco pisze:Jachu zadziwiasz mnie - Poloska Połnocna to to samo co połówka pół-mocna . Czy tylko ten podpis po takiej flaszce wymyśliłeś .
bez odbioru!!!!!!!!!!!!!!!
Offtopiki- to one stanowią o swoistym uroku niejednego forumkafarski pisze: chce sie wam produkować takie bzdety?

Wyobraź sobie teraz sprawnego moderatora, który zajmuje się wycinaniem wątków OT i przenoszeniem w odpowiednie miejsce (np. do działu "tylko ryby głosu nie mają). Wtedy i wilk syty i owca cała... ja też nie lubię offów w wątkach które mnie interesują.
J-23
Wracając do tematu forum, Panowie, członkowie PKMD, jak widzielibyście tzw. wymianę linkami między forum http://www.discus.wirtualnie.pl/ a Waszym forum. Kiedyś umieszczenie linka zaproponował TOM, a jest on członkiem PKMD, stąd moje pytanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wlasnie przeprowadzilem kilka rozmow i wyszlo na to, ze czas najwyzszy juz zaczac. Co prawda archiwum ze starego forum jeszcze nie ma, ale mimo tego zapraszam wszystkich chetnych do logowania sie na nowym forum http://www.discus.org.pl/phpbb/index.php . Nie wiadomo jak dlugo jeszcze potrwa, ale archiwum z pewnoscia wroci.
Robert A.
Robert A.
-
- junior
Forum mozna rowniez odpalic z adresu www.discus.org.pl .