670 l
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Bardzo dziekuje za szczere komentarze , faktycznie nie widzicie tam paletek bo ich tam nie bylo, zdjecie zrobilem pare miesiecy po zalozeniu akwarium i poczatkowo bylo bez paletek gdyz nie bylem na nie gotowy pod roznymi wzgledami.
Tu podaje zdjecie z paletkami
Tu podaje zdjecie z paletkami
- Załączniki
-
- 1x.jpg (29.84 KiB) Przejrzano 6893 razy
-
- 2.jpg (33.29 KiB) Przejrzano 6893 razy
-
- 5.jpg (33.26 KiB) Przejrzano 6893 razy
- Michcio
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Michał Próchnicki
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Lublin
Baniaczek pokaźny ze szkła o dobrych parametrach optycznych.
Chciałbym mieć w przyszłości taki. Tylko że cena jest inna jak szkło jest dobre... a z cenami to ja mam ostatnio problemy
Roślinki czują sie dobrze, no może pomyślałbym o dołożeniu światła.
Paletki średnio na jeża. Do takiego akwarium pomyślałbym o dorosłych sztukach.
Może jak się postarasz to będzie ok. Mam nadzieje że reszta ryb jest zdrowa. Młode dyski niebezpiecznie jest łączyć z innymi gatunkami ryb.
Akwarium ładne, paletkarium średnie.
Chciałbym mieć w przyszłości taki. Tylko że cena jest inna jak szkło jest dobre... a z cenami to ja mam ostatnio problemy

Roślinki czują sie dobrze, no może pomyślałbym o dołożeniu światła.
Paletki średnio na jeża. Do takiego akwarium pomyślałbym o dorosłych sztukach.
Może jak się postarasz to będzie ok. Mam nadzieje że reszta ryb jest zdrowa. Młode dyski niebezpiecznie jest łączyć z innymi gatunkami ryb.
Akwarium ładne, paletkarium średnie.
Dziekuje za comentarze , zastanawia mnie tylko czemu pozostale zdjecia nagle zniknely zostaly jedynie odnosniki ktore nie dzialaja , czy to tylko u mnie ????
Apropo paletek nie mam zbyt duzego doswiadczenia z nimi gdybym mogl teraz zaczynac to bym tylko z paletkami mial akwarium jednak teraz nie mam serca pozbywac sie skalarow .
Powoli jednak z doswiadczeniem bede dodalwal paletki puki co to mam niezly problem z choroba i nic nie robie tylko z nia walcze .
Fotki radzę zamieszczać w *.jpg, znika wtedy problem limitu pojemności zamieszczanego zdjęcia..
Zdjęcia przekonwertowałem.
Michcio
Apropo paletek nie mam zbyt duzego doswiadczenia z nimi gdybym mogl teraz zaczynac to bym tylko z paletkami mial akwarium jednak teraz nie mam serca pozbywac sie skalarow .
Powoli jednak z doswiadczeniem bede dodalwal paletki puki co to mam niezly problem z choroba i nic nie robie tylko z nia walcze .

Fotki radzę zamieszczać w *.jpg, znika wtedy problem limitu pojemności zamieszczanego zdjęcia..
Zdjęcia przekonwertowałem.
Michcio
Jakby ktos zainteresowany mial ochote pomoc mi walczyc z nieznana mi choroba
oto odnosnik do mego postu .
http://klub-pkmd.pl/index.php?name=PNph ... pic&t=2265
Dziekuje Przemek
oto odnosnik do mego postu .
http://klub-pkmd.pl/index.php?name=PNph ... pic&t=2265
Dziekuje Przemek
- _TOM_
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Tomek Borowski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Gdynia
Nie chcę, ale muszę ... trochę krytyki, ale w dobrej intencji dla zdrowia paletek (wiem, że piekło wybrukowane jest dobrymi intencjami, ale ktoś to wprost powinien powiedzieć)
1. Jeśli paleti Ci urosną, to nie chcę widzieć ich boków jak się spłoszą i przelecą z prędkością wyścigówki formuły 1 za tymi Twoimi górkami skalistymi. Żal mi łusek się robi, a nawet mięsko może zobaczysz wtedy.
2. Łączenie moich ulubionych mieczyków, ba nawet i skalarów z dyskami nie wróży zdrowia paletkom, niestety. Te ryby znoszą wiele i noszą wiele, czego paletki nie zniosą i nosić nie powinne.
Reszta bardzo fajna, ale dom dla paletek to nie jest fajny. Obym nie miał racji, ale sugeruję skałki i mieczyki przenieść do innego zbiornika.

1. Jeśli paleti Ci urosną, to nie chcę widzieć ich boków jak się spłoszą i przelecą z prędkością wyścigówki formuły 1 za tymi Twoimi górkami skalistymi. Żal mi łusek się robi, a nawet mięsko może zobaczysz wtedy.
2. Łączenie moich ulubionych mieczyków, ba nawet i skalarów z dyskami nie wróży zdrowia paletkom, niestety. Te ryby znoszą wiele i noszą wiele, czego paletki nie zniosą i nosić nie powinne.
Reszta bardzo fajna, ale dom dla paletek to nie jest fajny. Obym nie miał racji, ale sugeruję skałki i mieczyki przenieść do innego zbiornika.