Luq28: Debiut
Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Luq28: Debiut
Oto moje akwarium:
Wymiary 150x60x60
Na poczatek zdjecia z rozruchu jeszcze bez rybek.
Wymiary 150x60x60
Na poczatek zdjecia z rozruchu jeszcze bez rybek.
- Załączniki
-
- res0001.JPG (48.79 KiB) Przejrzano 7019 razy
-
- res001.JPG (60.09 KiB) Przejrzano 7019 razy
-
- res0002.JPG (63.54 KiB) Przejrzano 7019 razy
Niestety widoczne na wczesniejszych zdjeciach ciemniejszy pigeon i blue diamond odeszly jakis czemu (pigeon w tajemniczych okolicznosciach chyba zaklinowal sie w miedzy grzalke a szybe bo na boku mial okropna rane)
- Załączniki
-
- new0009.JPG (37.08 KiB) Przejrzano 6931 razy
-
- new0007.JPG (59.43 KiB) Przejrzano 6931 razy
-
- new0008.JPG (40.32 KiB) Przejrzano 6931 razy
- banerman
- entuzjasta
- Kontaktowanie:
Jak patrze na takie bujne podwodne ogrody to aż mi "łezka" leci , że u mnie tak nie jest , ale zawsze zastanawiam sie jak to bedzie tutaj wyglądac za miesiąc , dwa , kiedy roślinki pokryją się resztkami jedzenia , "farfoclami"
z wody a u ich podstawy stworzą się gniazda zabrudzeń i siedlisko jakróżniejszych odpadków.
Wtedy to juz niewygląda tak pięknie i przeważnie konczy sie albo chorobą ryb , albo generalnymi porządkami, dlatego tak trudno zdecydować mi sie na taki ogóród, chociaż pięknie to wygląda. Jak paletki mają po kilka centymetrów jest super , ale co jak urosną i mają po kilkanaście ??
Akwa bardzo ładne , rybki wiadomo
, jak to Paletki zawsze piękne.
Gratuluje i pozdrawiam

Wtedy to juz niewygląda tak pięknie i przeważnie konczy sie albo chorobą ryb , albo generalnymi porządkami, dlatego tak trudno zdecydować mi sie na taki ogóród, chociaż pięknie to wygląda. Jak paletki mają po kilka centymetrów jest super , ale co jak urosną i mają po kilkanaście ??
Akwa bardzo ładne , rybki wiadomo

Gratuluje i pozdrawiam