Moje paletki

Życie w Twoim akwarium (zdjęcia ryb, roślin i innych żyjątek).

Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*

janka
junior
junior
Imie i Nazwisko: jan kaczor
Miejsce zamieszkania/miasto/: suchedniow
Kontaktowanie:

Moje paletki

Post autor: janka » 30 kwie 2007, 16:29

moje skromne akwarium i piekna czerwona parka:)
Załączniki
IMG_5457.JPG
parka
IMG_5457.JPG (38.77 KiB) Przejrzano 8004 razy
IMG_5464.JPG
:)
IMG_5464.JPG (35.69 KiB) Przejrzano 8127 razy
IMG_5474.JPG
IMG_5474.JPG (19.54 KiB) Przejrzano 8127 razy

Awatar użytkownika
rafdisc
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: rafdisc » 30 kwie 2007, 16:44

Rybki już przedstawiłaś -teraz może ty się przedstawisz/ uzupełniając profil/ byłoby miło.Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Woytek
junior
junior
Kontaktowanie:

Post autor: Woytek » 30 kwie 2007, 17:19

jaka to odmianana tej czerwonej pary?

kafarski
senior
senior

Post autor: kafarski » 30 kwie 2007, 17:36

rafdisc pisze:Rybki już przedstawiłaś -teraz może ty się przedstawisz/ uzupełniając profil/ byłoby miło.Pozdrawiam.
nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany rafdisc. primo - janka to nie dziewczyna, secundo - szacuneczek dla doświadczenia janka się należy - tobie tego brakuje. w/g mnie janka powinien być zwolniony z wypełnienia profilu gdyż nie jest to obowiązkowe.
cieszę się że tu obejrzymy dalszy ciąg twojego akwarium janka.

Awatar użytkownika
rafdisc
entuzjasta
entuzjasta
Kontaktowanie:

Post autor: rafdisc » 30 kwie 2007, 17:43

primo - janka to nie dziewczyna
A co Ja wróżka jestem?
szacuneczek dla doświadczenia janka się należy - tobie tego brakuje
Może i troszkę mi brakuje, ale w porównaniu z tobą to nie dośc że doświadczenie mam większe , to i kulturą mi odbiegasz.
:lol:
Ps. Zrobiłem z niego dziewczynę bo go nie znam, a "janka" to odmiana raczej żeńska.

Awatar użytkownika
lin2
senior
senior
Kontaktowanie:

Post autor: lin2 » 30 kwie 2007, 18:23

kafarski pisze:
rafdisc pisze:Rybki już przedstawiłaś -teraz może ty się przedstawisz/ uzupełniając profil/ byłoby miło.Pozdrawiam.
nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany rafdisc. primo - janka to nie dziewczyna, secundo - szacuneczek dla doświadczenia janka się należy - tobie tego brakuje. w/g mnie janka powinien być zwolniony z wypełnienia profilu gdyż nie jest to obowiązkowe.
cieszę się że tu obejrzymy dalszy ciąg twojego akwarium janka.
Ja to dopiero cienki bolek jestem ale jak czytam Twoje posty "KAFARSKI" to nóz mi sie w kieszeni otwiera. :evil:
Przepraszam jeśli Cię obraziłem ale mógłbyś wykazać się większą kulturą.
A skoro jesteś taki MISTRZ to może pokaż swoje ryby. To chyba Prezes powiedział " Pokaż mi swoje ryby a powiem ci co wiesz" :lol:
Krytykować to wszyscy potrafimy :evil:

Wypełnienie profilu może i nie jest obowiazkowe ale mile widziane owszem.
Ja chyba wiem kto to jest " janka" ale nie wszyscy muszą go znać i gdyby uzupełnił profil nie trzeba byłoby sie domyślać

Swoja drogą rybki bardzo ładne.

kafarski
senior
senior

Post autor: kafarski » 30 kwie 2007, 18:47

jako nielubiany nonkonformista gdy czytam czasem posty to też coś czuję otwierającego się w kieszeni, szczególnie gdy ktoś się wymądrza że ma większe doświadczenie od kogoś innego. jak to niby zmierzyć? - może stwierdzeniami że CO2 zabija biologię w filtrze?
myślałem że akwarium janka jako bardzo nietypowe jest dobrze znane - wystarczyło po prostu kiedyś odwiedzać inne fora, te już nieistniejące też.

Awatar użytkownika
niki 28
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY

Post autor: niki 28 » 30 kwie 2007, 18:53

Rybcie fajne .Ta parka wygląda mi na " red fire".
w/g mnie janka powinien być zwolniony z wypełnienia profilu gdyż nie jest to obowiązkowe
O qurcze .To jakiś wibitnej klasy gość .Jakby sie przedstawił ,to korona by mu z głowy nie spadła .A Ty kafarski ,to chyba za adwokata pracujesz .W imieniu janki obstajesz ,Rafała i Przemka strofujesz ,a do postu nic konkretnego oprócz hamstwa nie wnosisz .Nie dziwie się że Przemkowi (lin2)że nóż w kieszeni mu się otwiera ,a Rafałowi ciśnienie podnosisz

niki 28

Awatar użytkownika
lin2
senior
senior
Kontaktowanie:

Post autor: lin2 » 30 kwie 2007, 19:16

kafarski pisze:jako nielubiany nonkonformista gdy czytam czasem posty to też coś czuję otwierającego się w kieszeni, szczególnie gdy ktoś się wymądrza że ma większe doświadczenie od kogoś innego. jak to niby zmierzyć? - może stwierdzeniami że CO2 zabija biologię w filtrze?
myślałem że akwarium janka jako bardzo nietypowe jest dobrze znane - wystarczyło po prostu kiedyś odwiedzać inne fora, te już nieistniejące też.
Ależ można to zmierzyć , wystarczy, że pokażesz swoje ryby i już bedzie wszystko jasne :twisted:
Oczywiście można zmienić temat i robić z siebie ofiarę, że niby taki biedny nikt go nie lubi. Wcale nie bo ja akurat nic do Ciebie nie mam aczkolwiek czasem przeginasz. Cóż nikt nie jest doskonały.

Nie zmienia to faktu, że chętnie luknę na twe rybki i pewnie nie tylko ja.

Dziękuję Jacku, że mnie młodego wziąłeś w obronę :D

"Janka" przepraszam,że mieszam w twoim temacie ale musiałem się odeawać :twisted: Podtrzymuje to co napisałem na temat ryb. Napisz może coś więcej na temat akwarium bo troche się zmieniło.

Awatar użytkownika
niki 28
członek PKMD
Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY

Post autor: niki 28 » 30 kwie 2007, 19:49

Ależ można to zmierzyć , wystarczy, że pokażesz swoje ryby i już bedzie wszystko jasne
Ależ Przemek.Kafarski nie musi przedstawiać swojego akwa ,żeby stwierdzić ,że stanowi osobę nieszcześliwą ,że jest pokrzywdzony i że wszyscy sie na niego uwzieli .Powszechna krytyka jego "skromnej" osoby bierze się niestety z jego głupoty , .Uważam ,że wszelkie "unieśienia " niejednego forumowicza z powodu nie kulturalnych (czyt prymitywnych) wypowiedzi kafarskiego są bezzasadne .Więc po co sobie targać nerwy człowiekiem , który poza haosem ,i zamentem nic nowego nie wnieśie na to forum ,forum normalnych ludzi , miłośników nie tylko dyskowców ,ale i akwarystów

niki 28

janka
junior
junior
Imie i Nazwisko: jan kaczor
Miejsce zamieszkania/miasto/: suchedniow
Kontaktowanie:

Post autor: janka » 01 maja 2007, 10:08

Spokojnie Panowie, profil uzupełnie niebawem:) co do akwarium to troszeczke przemeblowania, rybeczki urosły roślinki też:p
następne zdjątka beda wkrótce;)

pozdrowienia dla wszystkich miłośników tych pieknych rybek
Janka (Janek Kaczor)

nowy1603
junior
junior

Post autor: nowy1603 » 01 maja 2007, 19:58

skoro lekcje kuluty mamy juz za soba to moze janka opowie nam cos wiecej o swoim akwarium, przynajmniej ja jestem ciekaw wymiarow oswietlenia itp

nowy1603
junior
junior

Post autor: nowy1603 » 01 maja 2007, 20:17

no to teraz i mi sie dostanie. Problem w tym ze po tym jak zostałem upomniany o uzupełnienie profilu zrobiłem dokładnie tak jak mowili starsi forumowicze i dalej nic moj profil jest od poczatku uzupełniony mimo to nie wyswietlaja sie moje dane za to utrudnienei przepraszam ale nie umiem nic z tym zrobic...

Awatar użytkownika
birdas
entuzjasta
entuzjasta
Imie i Nazwisko: Marcin Spychała
Miejsce zamieszkania/miasto/: Jelenia Góra

Post autor: birdas » 02 maja 2007, 08:23

nowy1603 pisze: Problem w tym ze po tym jak zostałem upomniany o uzupełnienie profilu zrobiłem dokładnie tak jak mowili starsi forumowicze i dalej nic
Jakbyś zrobił tak jak i pisali to by działało. Czy to naprawdę tak trudno zrobić te kilka czynności ?
1) Wchodzisz do "zmień swój profil postnuke"
2) Wpisujesz dane - imię, nazwisko, miejscowość
3) Zapisujesz zmiany
4) Wpisujesz datę urodzenia (!)
5) Sprawdzasz czy opcja "Zawsze pokazuj moje imie i nawisko:" jest na tak.
6) Klikasz "odśwież swój profil postnuke".

nowy1603
junior
junior

Post autor: nowy1603 » 02 maja 2007, 16:44

no ok udało sie choc musze sie przyznac ze nie za pierwszym razem:P
Birdas dzieki za pomoc:)

Odpowiedz

Wróć do „Galeria”