Moderatorzy: _TOM_, niki 28, seba*1*
Zgadzam się, choć nie do końca.michal.p1 pisze:Łatwo dawać dobre rady,bo to nic nie kosztuje,cięzej pomóc.
Przyznaję bez bicia - nie liczyłemmichal.p1 pisze:ciekawe ilu z Was zaczynało od 400 litrowych zbiorników i wiedzy którą macie teraz?.
Przecież napisałem - "o jeżu"michal.p1 pisze:już taka nasza natura że uczymy się na błędach ,tak było, jest i bedzie. a uczymy sie przez całe życie.
Od lektur obowiązkowych.Ps. to jak sie zaczyna od początku ?
dawid ja nie zauważyłem by ktos tu przeklinał. Raczej dobre rady Ci dają (SAM masz NIC Młody1919 - to chyba nie data urodzenia)Młody1919 pisze:Mądruje się jak nie wiem co . ? Takich mądrych to na pęczki , myśli ze coś wie to moze krytykować i przeklinać !..
Rozumiem, ze masz tapetę w akwa i ona jest w środku. Jeśli tak to skąd takie cosik wytrzasnąłęś, że ją do środka wstawiłeś.Młody1919 pisze:...zwirek którym mam podsypaną tapetę na tyle okwarium ..
No chyba jej nie wklejałeś do środka tylko włożyłeś i zalałeś wodąMłody1919 pisze: taka foliowa co się ją do środka wkleja.... Nieszkodliwa w 100% .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości