O nie - jeżeli już zaczepiłeś mnie publicznie - to publicznie dokończmy.Iwek_22 pisze: No i po tym cytacie wiem już wszystko.
PS to choroba, (prawie tak zaraźliwa jak paletki), ale i tam można nieźle narozrabiać (pokazałeś to w przykładzie)
Może faktycznie masz dziesiątki zdjęć do "uzdatnienia" dziennie i wtedy prostszy i łatwiejszy jest jeden z wielu przystępniejszych programów.
Nie mam w zwyczaju samowychwalania i samouwielbiania się publicznie, ale muszę Cię zmartwić: Twoje 8 letnie doświadczenia w DTP pozwoliły poznać tylko niewielki fragmencik tej wiedzy, a Ty jeszcze łączysz fotografię z poligrafią (wszędzie jesteś takim ekspertem?). A dom nie jest dla mnie żadnym przełożeniem wiedzy i doświadczenia.
Jeśli chcesz więcej informacji, to proszę na priv, bo chyba troszeczkę zaśmiecamy ten temat.
Pozdrawiam
Jak na razie nie widzę żadnych merytorycznych argumentów - taktownie ominąłeś fragment o obróbce zdjęcia jako takiego i pozwalasz sobie na jakieś subtelności o ekspertach.
Samowychwalanie się i samouwielbianie??

No więc - co złego zrobiłem ze zdjęciem, że wywołało to Twoje oburzenie? I kim jesteś, że każesz mi się publicznie ukorzyć?
A wątek jest o zdjęciach - i nie widzę, bym odbiegał od tematu.
Rafał