Tym razem już oficjalny ostateczny komunikat !!!!!!!!!!!!
Dla potrzeb PKMD został dzięki staraniom Szeni zarezerwowany cały niezłej klasy hotel, który jest tak usytuowany, że w ciągu 25 minut spokojnie będziemy na miejscu imprezy jeżdżąc 2 -pasmówkami.
Innymi słowy, nowy członek PKMD spisał się na medal
Miejsce zakwaterowania:
Hotel Kem
ul. Kasprzaka 84
41-303 Dąbrowa Górnicza
tel. +48 32 264 10 00
fax: +48 (32) 26 80 383
e-mail:
hotel@kem-3.com.pl
strona www: kem.com.pl
Obowiązujący jest komunikat:
Koszt noclegu dla pracującego przy budowie i rozbieraniu prezentacji członka PKMD wynosi 25 zł za dobę (resztę dofinansuje Klub), dla wizytującego prezentację członka PKMD i dla pracujacego "nie członka" 30 zł (mniejsza dotacja PKMD).
Wszyscy którzy będą chcieli skorzystać z noclegu, proszeni są o meilowe powiadomienie mnie na adres: ambra1@interia.pl w terminie do 1 czerwca br.
Po tym okresie każdy szukać będzie musiał noclegu we własnym zakresie i dofinansowanie nie będzie miało miejsca.
Wynika też z tego, że przyjezdni winni rezerwować spanie w wynajętym przez nas hotelu i nie szukać innych rozwiązań, tak by wszyscy byli razem.
Ma to swoje uzasadnienie, gdyż zarówno z piątku na sobotę jak i z soboty na niedzielę, w hotelowej restauracji odbędą się wieczorne spotkania z doskonałą wyżerką, na które trzeba jednak ze sobą zabrać "to co najbardziej lubią akwaryści " .........
Zgłoszenie w tym temacie, że ktoś będzie na prezentacji, a nawet pracował, nie jest dla mnie równoznaczne z rezerwacją miejsca hotelowego !!!!!!!
To trzeba zrobić odrębnym meilem.
Ktoś może chcieć przecież spać u rodziny lub znajomych. Inna sprawa, nie wyobrażam sobie, by po wieczornym spotkaniu tułał się nad ranem do miejsca zakwaterowania ......... a zaraz potem pojawił na prezentacji .....
Dla zaostrzenia apetytu mogę podać, że na wieczornym spotkaniu z soboty na niedzielę obowiązywać będzie następujący jadłospis:
Gorący posiłek:
-zupa krem pieczarkowy
-warkocz z polędwicy wieprzowej z grilla na bakłażanie w sosie z zielonego pieprzu z plackami rosti i bukietem warzyw gotowanych
Zimne zakąski:
-półmisek mięs pieczonych i wędlin
-śledzie „trzy smaki”
-jajka faszerowane
-pasztet z dipem żurawinowym
-sałatka grecka
-sałatka szwardzwaldzka
-szynki w galarecie
-pieczarki faszerowane
-tymbaliki drobiowe
-pieczywo, masło
-warzywa świeże i marynowane
Dodatkowo:-barszcz czerwony z pasztecikami oraz napoje zimne i gorące - bez ograniczeń (soki owocowe + wody mineralne+kawa i herbata).
Koszt uczestnictwa w każdym ze spotkań wynosi (zarówno dla pracusiów jak i nierobów oraz nie członków PKMD, którzy mieszkają w hotelu)
10 zł (słownie: dziesięć złociszy) , a resztę dofinansuje bogate PKMD !!!!!!!!