Chorzów 2007
Moderator: przynenta
- stachu
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Stanisław Kaczorowski
- Kontaktowanie:
Jeśli jeszcze można to proszę mnie zapisać na integracje bez noclegu.
Wczoraj byłem na spacerze z rodziną w parku,nigdzie nie widziałem reklamy wystawy nawet na samym budynku !!!!!
Wogóle w regionie nic nie słychać na ten temat,może organizator wychodzi z założenia że mnogie spacerujące tłumy będą wchodzić od przypadku,tylko co gdy będzie padać.....no i cena biletu ???
Oczywiście będę od piątku rana.
Z iglakami będzie problem....ale jeszcze jutro jadę do innej firmy,zobaczymy-hej
Wczoraj byłem na spacerze z rodziną w parku,nigdzie nie widziałem reklamy wystawy nawet na samym budynku !!!!!
Wogóle w regionie nic nie słychać na ten temat,może organizator wychodzi z założenia że mnogie spacerujące tłumy będą wchodzić od przypadku,tylko co gdy będzie padać.....no i cena biletu ???
Oczywiście będę od piątku rana.
Z iglakami będzie problem....ale jeszcze jutro jadę do innej firmy,zobaczymy-hej
- stachu
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Stanisław Kaczorowski
- Kontaktowanie:
Na dzisiejszej giełdzie zoologicznej w Katowicach rozmawiałem z wieloma "ludzmi z branży" jak i klientami nikt nic nie wiedział o planowanej wystawie........
Nie lubie pesymistycznego myślenia ani ludzi którzy wszystko widzą w czarnych kolorach ale jak narazie reklama wystawy nie istnieje !!!
Oby nie zmieniła nazwy z ZOOMANIA na "ZAŁAMANIA".........
PS-ale bądzmy dobrej myśli Boguś żwir ma już gotowy
Nie lubie pesymistycznego myślenia ani ludzi którzy wszystko widzą w czarnych kolorach ale jak narazie reklama wystawy nie istnieje !!!
Oby nie zmieniła nazwy z ZOOMANIA na "ZAŁAMANIA".........
PS-ale bądzmy dobrej myśli Boguś żwir ma już gotowy

- niki 28
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Jacek Niglus
- Miejsce zamieszkania/miasto/: PSARY
To prawda .Ostatnio przeglądałem prasę i to typowo "śląską".Nie doczytałem jakiejkolwiek wzmianki o wystawie nie mówiąc o normalnej reklamie ,i to na stronach które informują np że ogród zologiczny w Chorzowie jest czynny od do .Dodam tylko ,że ze swojej strony informowałem o wystawie prawie każdego człowieka z którym miałem przyjemność rozmawiać ,a który choć trochę kocha zwierzęta Generalnie nie byłbym takim pesymistą jak Ty Stasiu .Myślę że frekwencja będzie duża ,a my raczej skupmy sie nad naszymi zadaniami do wykonania ,których będzie dużo .Na dzisiejszej giełdzie zoologicznej w Katowicach rozmawiałem z wieloma "ludzmi z branży" jak i klientami nikt nic nie wiedział o planowanej wystawie........
Jak sie nie wyrobimy ,to rezygnuje z integracjiPracy będzie moc, i to intensywnej bo ze wszystkim musimy wyrobić się na 19.
Od 19,30 integracja w hotelu

niki 28