Chorzów 2007
Moderator: przynenta
jako ze bylem na wystawie ale z forum terrarium.com.pl zaprezentowalismy tam fotki jesli ktos chce zerknac zapraszam:
http://terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=172303
szczerze powiem ryby piekne ale jakos nie mailem odwagi do nikogo z tam obecnych podejsc:( siedzieliscie Panowie jak jakas "zamknieta" ekipa czylem ze nie bardzo bedzie mozna z Wami pogadac.....lnie wiem czemu takie odczucie mialem ale takowe wlasnie mailem.
TCP jak robi cokolwiek jakos inaczej to wyglada bardziej przyjaznie a tutakj postawiony globus w kolko kilka akwarii i ludzie przy stole do ktorych niew iadomo jak zagadac....bardzo zaluje bo chcialem sie dowiedziec kilku spraw nawiazac kontakty:)
http://terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=172303
szczerze powiem ryby piekne ale jakos nie mailem odwagi do nikogo z tam obecnych podejsc:( siedzieliscie Panowie jak jakas "zamknieta" ekipa czylem ze nie bardzo bedzie mozna z Wami pogadac.....lnie wiem czemu takie odczucie mialem ale takowe wlasnie mailem.
TCP jak robi cokolwiek jakos inaczej to wyglada bardziej przyjaznie a tutakj postawiony globus w kolko kilka akwarii i ludzie przy stole do ktorych niew iadomo jak zagadac....bardzo zaluje bo chcialem sie dowiedziec kilku spraw nawiazac kontakty:)
- vega1
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Sławomir Nazimek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Rzeszów
josetsu pisze: szczerze powiem ryby piekne ale jakos nie mailem odwagi do nikogo z tam obecnych podejsc:( siedzieliscie Panowie jak jakas "zamknieta" ekipa czylem ze nie bardzo bedzie mozna z Wami pogadac.....lnie wiem czemu takie odczucie mialem ale takowe wlasnie mailem.

josetsu pisze: TCP jak robi cokolwiek jakos inaczej to wyglada bardziej przyjaznie a tutakj postawiony globus w kolko kilka akwarii i ludzie przy stole do ktorych niew iadomo jak zagadac....bardzo zaluje bo chcialem sie dowiedziec kilku spraw nawiazac kontakty:)

Więcej odwagi kolego

Pozdrawiam
- przynenta
- zarząd pkmd
- Imie i Nazwisko: Tomasz Uler
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Pruszków
- Kontaktowanie:
Do odważnych świat należy, należało kogoś poprosić o wyjaśnienia itp. Co do narady w ścisłym gronie to pewnie dla tego, że pani sprzątaczka w nocy narobiła szkód i 6 sztuk padło, woda też była do kitu.
Ja tam np. cały czas kręciłem się po wystawie a i poza nią (budynkiem) było sporo osób łatwo rozpoznawalnych..
Zapraszamy jutro.
Ja tam np. cały czas kręciłem się po wystawie a i poza nią (budynkiem) było sporo osób łatwo rozpoznawalnych..
Zapraszamy jutro.
akurat Ciebie przyneta widzialem ale niestety nie jestem tak zorientowany w "osobowosciach" forum.... zajmuje sie terrarystyka a akwarystyka to dla mnie zabawa:) jestem bardzo ale to bardzo kontaktowa osoba ale jakos PKMD zawsze odbieram w sposob zdystansowany wydaje mi sie ze sa tu osoby ktore zawsze w czyms pomoga ale wiekszosc potrafi wwytykac bledy w sposob dosc niemily i to moze dlatego..........
co do warunkow w akwariach rzeczywiscie widac bylo ze rybki niezbyt sie czuja:( jedynie chyba pigeon blood cale stado smigalo dosc odwaznie iz drowo i poszczegolne tarlaki w globusie oraz w mniejszych akwariach natomiast inne niestety ale slabo:(
a co do jutra wpadlbym z mila checia ale niestety sesja wiec trzeba sie uczyc zeby dostac stypendium naukowe i wydac je na kolejne zwierzaki:)
jedynie co pobralem to wizytowki hodowcow ale z nikim nie pogadalem a chcialbym kupic jakas parke paletek nie koniecznie super okazow ale parke...zeby moc podziwiac rodzicielstwo tego pieknego gatunku....... coz pozostaje gielda w katowicach gdzie moze uda sie znalezc cos w maire taniego:)
co do warunkow w akwariach rzeczywiscie widac bylo ze rybki niezbyt sie czuja:( jedynie chyba pigeon blood cale stado smigalo dosc odwaznie iz drowo i poszczegolne tarlaki w globusie oraz w mniejszych akwariach natomiast inne niestety ale slabo:(
a co do jutra wpadlbym z mila checia ale niestety sesja wiec trzeba sie uczyc zeby dostac stypendium naukowe i wydac je na kolejne zwierzaki:)
jedynie co pobralem to wizytowki hodowcow ale z nikim nie pogadalem a chcialbym kupic jakas parke paletek nie koniecznie super okazow ale parke...zeby moc podziwiac rodzicielstwo tego pieknego gatunku....... coz pozostaje gielda w katowicach gdzie moze uda sie znalezc cos w maire taniego:)
- cocoloco
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Aleksander Krawcewicz
- Kontaktowanie:
Faktycznie atmosfera na naszym stoisku rano była strasznie nerwowa - wyłączenie prądu spowodowało że zbiornik z niebieskimi nie wytrzymał a później wielu z nas było na krawędzi wytrzymałości . Część ryb padła szybka zmiana ryb i popełnione przy tym błędy spowodowały że nie naprawiliśmy sytuacji Przeważnie jesteśmy otwarci jednak jak przez idiotyczne zachowanie personelu zostaje zniszczone jedno z ładniejszych zbiorników to trudno liczyć na entuzjazm . Kiedy przez ludzką lekkomyślność tracimy to co jest dla nas ważnie nie potrafimy się uśmiechać - wiemy że nikt nam w takich sytuacjach nie pomoże . Nawet słowa jednej z organizatorek która stwierdziła że przecież taki ryby to idzie odkupić . Zapytałem ma Pani jakieś zwierze - mam kota - OK zabijemy tego kota i kupimy innego nawet większego ....... cisza i brak odpowiedzi . Będziemy również jutro więc przyjdź i powiedz że to Ty napisałeś ten post
.