Chorzów 2007
Moderator: przynenta
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Taki list przyszedł do mnie. W zasadzie winien być skierowany do Zarządu, ale ponieważ negocjowałem, wiec pewnie dlatego jest jak jest.
Ponieważ to nas wspólny sukces, postanowiłem najważniejszy fragment opublikować:
Pragnę podziękować w imieniu Pana Edwarda Jóźwiuka - Prezesa Zarządu EUROEXPO oraz swoim jako komisarza targów za udział PKMD w ZOOMANII 2007. Państwa widowiskowe okazy uświetniły ZOOMANIĘ dostrczając dużo emocji zwiedzającym. Zainteresowanie zwiedzających przerosło nasze najśmielsze oczekiwania - ekspozycje wewnątrz hali obejrzało 10,5 tys. osób natomiast łącznie z gośćmi, którzy zechcieli obejrzeć wyłącznie atrakcje na zewnątrz odwiedziło nas blisko 20 tys. osób.
Już dzisiaj zapraszam do wzięcia udziału w ZOOMANII 2008, która odbędzie się w tym samym miejscu w dniach 14-15 czerwca 2008.
.....................
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok
Edyta Pelzer
Ponieważ to nas wspólny sukces, postanowiłem najważniejszy fragment opublikować:
Pragnę podziękować w imieniu Pana Edwarda Jóźwiuka - Prezesa Zarządu EUROEXPO oraz swoim jako komisarza targów za udział PKMD w ZOOMANII 2007. Państwa widowiskowe okazy uświetniły ZOOMANIĘ dostrczając dużo emocji zwiedzającym. Zainteresowanie zwiedzających przerosło nasze najśmielsze oczekiwania - ekspozycje wewnątrz hali obejrzało 10,5 tys. osób natomiast łącznie z gośćmi, którzy zechcieli obejrzeć wyłącznie atrakcje na zewnątrz odwiedziło nas blisko 20 tys. osób.
Już dzisiaj zapraszam do wzięcia udziału w ZOOMANII 2008, która odbędzie się w tym samym miejscu w dniach 14-15 czerwca 2008.
.....................
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok
Edyta Pelzer
- pajacyk
- senior
- Imie i Nazwisko: Marcin Karpiński
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Tychy
- Kontaktowanie:
Było swietnie, praca na całego sie opłacala nasze stoisko bylo chyba najładniejsze ( moim zdaniem ) Szkoda ze wszystkie ryby pana Andrzeja nie wytrzymaly bezmyslnosci ludzkiej
, mysle ze nastepnym razem bedzie wszytsko dopiete na ostatni guzik i nic sie zlego nie wydarzy
.
Panowie wiecej zdjec bo jeszcze na ani jednym sie nie widzialem
Pozdrawiam MARCIN

Panowie wiecej zdjec bo jeszcze na ani jednym sie nie widzialem

Pozdrawiam MARCIN