Myślę że Gajowi zadbają o to by dyskusja była na odpowiednim poziomie
Zawoja (wyjazd drugi)
Moderator: przynenta
- Ambra
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Andrzej Sieniawski
- Miejsce zamieszkania/miasto/: 07-401 Laskowiec
Fakt, wiele jest do omówienia. Czeka nas szereg problemów, które trzeba rozwiązać. Takie spotkania bardzo pomagają.hudy pisze:To chyba najmądrzejszy pomysł tego roku)
Myślę jednak, że najlepiej zrobić je na początku sierpnia, gdyż wtedy wiele się wyjaśni.
Coćby sprawa Pragi, ponownych rozmów z Tropicalem, współpracy z Akademią Rolniczą w Krakowie itd.
- gajowy
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Krzysztof Gajoszek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Ze stroną organizacyjną sobie poradzę, Gabriel bada teren w zawoi odnośnie kwater /noclegu/, na wyciągu raczej nie powinno być tłoku więc BACÓWKA będzie do naszej dyspozycji. gdyby w Magdalence i u Ewy nie było wolnych miejsc to mam alternatywne miejsce.
Potrzebuję tylko info o konkretnym terminie, ilości uczestników i działam. Istnieje możliwosć załatwienia tego z tygodnia na tydzień przy precyzyjnych wiadomościach o jakie proszę.
Potrzebuję tylko info o konkretnym terminie, ilości uczestników i działam. Istnieje możliwosć załatwienia tego z tygodnia na tydzień przy precyzyjnych wiadomościach o jakie proszę.