Zawoja (wyjazd drugi)
Moderator: przynenta
- gajowa
- entuzjasta
- Imie i Nazwisko: Barbara Bogdańska
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Znamy już listę osób które wpłaciły zaliczkę za nocleg;
1. Bogdan x 2
2. Marek x 1
3. Bjarka x 1 (2 noclegi)
4. Ambra x 1 (2 noclegi)
5. Wojtek i Ewa x 4 (3 noclegi)
6. Tom x 1
7. Diamond x 1
8. Robisto x 2
9. Sławol x 1
10. Hudy x 1
11. Jacek x 1
12. Pimpek x 1
13. Krisaczek x 1
14. Stachu x 1
15. Gajowi x 2
Jest 21 osób. Rozumię, że wszyscy będa na integracji.
1. Bogdan x 2
2. Marek x 1
3. Bjarka x 1 (2 noclegi)
4. Ambra x 1 (2 noclegi)
5. Wojtek i Ewa x 4 (3 noclegi)
6. Tom x 1
7. Diamond x 1
8. Robisto x 2
9. Sławol x 1
10. Hudy x 1
11. Jacek x 1
12. Pimpek x 1
13. Krisaczek x 1
14. Stachu x 1
15. Gajowi x 2
Jest 21 osób. Rozumię, że wszyscy będa na integracji.
- gajowy
- członek PKMD
- Imie i Nazwisko: Krzysztof Gajoszek
- Miejsce zamieszkania/miasto/: Kraków
- Kontaktowanie:
Miałem dzisiaj pare telefonów odnośnie naszego pobytu w Zawoi i ........... troszke się zaniepokoiłem. Wydawało mi się, że termin oraz kwestie noclegu i integracji były jasno określone. Mam sygnały , że sporo osób wybiera się już w piątek ale oficjalnie informuję, ze nocleg mamy zagwarantowany w poprzednim miejscu tylko z soboty na niedzielę z wyjątkiem paru osób które w odpowiednim czasie zarezerwowały go sobie na dłuższy okres. Sprawa była prosta pod warunkiem, że śledziło się ten wątek. Czas naszego drugiego spotkania jest zupełnie inny, okres wakacji spowodował, że z noclegami trzeba się było dokładnie określić. Generalnie w Zawoi nie będzie problemu z noclegiem z piątku na sobotę ale niestety nie w docelowym miejscu, równiez osoby które "po terminie zgłoszeń" mają ochotę wziąć udział w naszym spotkaniu mogą się pojawić tylko proszę potwierdzenie pobytu na integracji!!!
Ci którzy byli już na poprzednim spotkaniu wiedzą że jest to informacja niezbędna dla organizatora spotkania. Z powrotem z integracji do miejsc zakwaterowania w calej Zawoi nie będzie problemu jest możliwy dowóz BUS-em.
Chcąc uniknąć stresu proszę o potwierdzenie pobytu do godziny 22.00 w dniu dzisiejszym /środa 25.07.07/
Przypominam o latarkach i wygodnych butkach.
Jeśli chodzi o program pobytu to myślę, że może Marek cos napisze, natomiast jesli spotkanie integracyjne zacznie się o 17 to powinno być OK moim zdaniem.
Ci którzy byli już na poprzednim spotkaniu wiedzą że jest to informacja niezbędna dla organizatora spotkania. Z powrotem z integracji do miejsc zakwaterowania w calej Zawoi nie będzie problemu jest możliwy dowóz BUS-em.
Chcąc uniknąć stresu proszę o potwierdzenie pobytu do godziny 22.00 w dniu dzisiejszym /środa 25.07.07/
Przypominam o latarkach i wygodnych butkach.
Jeśli chodzi o program pobytu to myślę, że może Marek cos napisze, natomiast jesli spotkanie integracyjne zacznie się o 17 to powinno być OK moim zdaniem.